F Άκυρο για Indiana Jones 5, ο Chris Hemsworth για Robopocalypse - FilmBoy Άκυρο για Indiana Jones 5, ο Chris Hemsworth για Robopocalypse - FilmBoy
  • Latest News

    Άκυρο για Indiana Jones 5, ο Chris Hemsworth για Robopocalypse

    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Για όσους περίμεναν ...αγωνιωδώς το Indiana Jones 5 για να δουν τον Indy στην δεύτερη σύνταξη του, όπως φαίνεται ...δεν θα γυριστεί.

    Τις δηλώσεις στα Crave Online και Collider, έκανε ο παραγωγός Frank Marshall, ο οποίος προωθώντας το Bourne Legacy, δεν έχασε ευκαιρία να μιλήσει και για τον 5o Indy:

    "Για μένα προσωπικά, το Kingdom of The Crystal Skull είναι το τελευταίο και το franchise θα μπορούσε να τελειώσει εκεί.Ξέρω πως είχαμε μιλήσει και για 5η ταινία, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει καμία ιδέα.

    Απ'όσα γνωρίζω για τον George Lucas, σκεφτόταν κάποιες ιδέες αλλά σίγουρα δεν έχει γράψει και ούτε γράφει κάποια, αυτή τη στιγμή.
    Θα θέλαμε να συνεχίσουμε τη σειρά αλλά θα χρειαζόταν μια πραγματικά καλή ιστορία και αυτή τη στιγμή, μάλλον είναι δύσκολο."

    Αν και ο 4ος Indiana Jones, με $317 εκατομμύρια στην Αμερική και $786 παγκοσμίως ήταν πετυχημένος εισπρακτικά, κατά γενική ομολογία απογοήτευσε.

    Με τον George Lucas να έχει ανακοινώσει την αποχώρηση του από τα κινηματογραφικά δρώμενα, δεν νομίζουμε να αλλάξει κάτι.
    Κι αν ποτέ αλλάξει ...ή θα είναι reboot ή θα έχει γεράσει τόσο πολύ ο Harrison Ford που μάλλον θα δούμε το Indy: Zombie edition.

    Όσο για τον σκηνοθέτη Steven Spielberg, δεν είχαμε δηλώσεις επ'αυτού και δεν γνωρίζουμε τι θα κάνει.
    Αλλά μέχρι τότε θα έχει πρότζεκτ να ασχοληθεί.

    Ένα από αυτά θα είναι και το πολυαναμενόμενο sci-fi Robopocalypse, όπου μπορεί να μην έχει βρεθεί ακόμη πρωταγωνιστής, αλλά σύμφωνα με το Deadline ο Spielberg σκέφτεται σοβαρά τον Chris Hemsworth των Thor, The Avengers, Snowhite and The Huntsman.

    Η ταινία δεν θα έχει κυκλοφορήσει πριν την 25η Απριλίου του 2014, οπότε μέχρι τότε αναμένουμε νεότερα και επίσημες ανακοινώσεις.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Άκυρο για Indiana Jones 5, ο Chris Hemsworth για Robopocalypse Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top