F Οι σεναριογράφοι του Smallville γράφουν το The Machine με τον Vin Diesel - FilmBoy Οι σεναριογράφοι του Smallville γράφουν το The Machine με τον Vin Diesel - FilmBoy
  • Latest News

    Οι σεναριογράφοι του Smallville γράφουν το The Machine με τον Vin Diesel

    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Μέχρι να ξαναδούμε τον Vin Diesel στα επόμενα Fast and Furious και Riddick, σάς έχουμε νεότερα από ένα άλλο, επερχόμενο πρότζεκτ του.

    Ο τίτλος αυτού, The Machine με την υπόθεση να περιγράφεται ως εξής:

    "Κάποτε δημιουργήθηκε μυστικά από το Πεντάγωνο ένας άνθρωπος-μηχανή, ως το πρώτο αληθινό και απόλυτο όπλο του κόσμου.
    20 χρόνια αφότου το όπλο θάφτηκε και παροπλίστηκε για άγνωστους λόγους, ανακαλύπτεται από ένα παιδί που θα τον κάνει φίλο του.

    Όταν η κυβέρνηση μαθαίνει ότι έχει επανενεργοποιηθεί, ο "The Machine" θα πρέπει να προστατέψει την οικογένεια που τον είχε περιθάλψει.
    "

    Ο Diesel θα ανακατευτεί και στην παραγωγή ενώ τα πρόσφατα νέα από Deadline, αναφέρουν πως ...


    ...οι αρχικοί σεναριογράφοι Robert Ben Garant και Thomas Lennon, που είχαν ξανασυνεργαστεί με τον Diesel στο The Pacifier, αποχώρησαν.

    Τη θέση τους θα πάρουν οι Alfred Gough και Miles Millar (Smallville, Spiderman 2, I am Number Four), που έχουν ήδη ξεκινήσει την επανεγγραφή του σεναρίου.

    Μια family friendly περιπέτεια φαντασίας φαίνεται να είναι ετούτο δω, φέρνοντας στο νου το animation Iron Giant, στο οποίο ο Vin Diesel είχε δανείσει τη φωνή του ενώ είναι σίγουρο πως θα εχει επιρροές και από E.T., Real Steel.

    Αφού οι σεναριογράφοι του Pacifier αποχώρησαν, ας ελπίζουμε να δούμε κάτι ευχάριστα φανταστικό και όχι καμιά παιδιάστικη σαχλαμαρίτσα.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι σεναριογράφοι του Smallville γράφουν το The Machine με τον Vin Diesel Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top