F Σερφάρετε με τον Gerald Butler στο trailer του Chasing Mavericks - FilmBoy Σερφάρετε με τον Gerald Butler στο trailer του Chasing Mavericks - FilmBoy
  • Latest News

    Σερφάρετε με τον Gerald Butler στο trailer του Chasing Mavericks

    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Καλοκαιράκι έφτασε εδώ και αρκετές μέρες και μεις το έχουμε νιώσει για τα καλά, με τον ήλιο να μάς τσουρουφλάει καθημερινώς.
    Τι πιο επίκαιρο λοιπόν από μια ταινία καλοκαιρινής θεματολογίας;

    Η Twentieth Century Fox, μόλις κυκλοφόρησε το trailer για το Chasing Mavericks, μια ιστορία καθοδήγησης και ...κυμάτων.

    Η ταινία του Curtis Hanson (L.A Confidential, 8 Mile) είναι βασισμένη στην αληθινή ιστορία του surfing συμβόλου Jay Moriarty και ουσιαστικά θα μας πει την ιστορία ενός νεαρού άντρα, του μέντορα του και της προσπάθειας του Jay να σερφάρει το πιο επικίνδυνο μεγάλο κύμα της Βόρειας Καρολίνας.

    Αυτό που ξεκίνησε ως καθοδήγηση μετατρέπεται σε έναν μοναδικό δεσμό ζωής καθώς οι δύο αταίριαστοι φίλοι ανακαλύπτουν πως δεν υπάρχει κάτι πιο δυναμικό απ΄το να σπρώχνεις τα όρια σου και να κυνηγάς, φαινομενικά άπιαστα όνειρα...


    Τον Jay Moriarty θα υποδύεται ο νεαρός Jonny Weston ενώ ο Gerard Βutler θα ερμηνεύσει τον τοπικό θρύλο του σερφ που θα τον πάρει υπό την προστασία του και θα τον διδάξει ενώ θα συμπρωταγωνιστούν και οι Elisabeth Shue (σ.σ. που χάθηκε αυτή;), Leven Rambin και Abigail Spencer.

    Η ιστορία μπορεί να ακούγεται συνηθισμένη αλλά πάντα μάς γοητεύουν οι ιστορίες καθοδήγησης και σχέσης μέντορα-μαθητή.

    Δείτε το και σαν ένα ...Karate Kid της σέρφινγκ εκδοχής, με τον Butler ταιριαστό στο ρόλο ενώ η ταινία δείχνει να συνδυάζει ισόποσα το δράμα με το χιούμορ και οι σκηνές με τα κύματα, αν μη τι άλλο εντυπωσιάζουν!

    Η ταινία θα ανοίξει 26 Οκτωβρίου στην Αμερική και είναι άξιον απορίας γιατί δεν κυκλοφόρησε αυτή την εποχή.

     
     
    Chasing Mavericks trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Σερφάρετε με τον Gerald Butler στο trailer του Chasing Mavericks Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top