F Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 5/7/2012 - FilmBoy Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 5/7/2012 - FilmBoy
  • Latest News

    Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 5/7/2012

    Σε κανονικές συνθήκες, κανείς δε θα σας πρότεινε να πάτε σινεμά στη ντάλα του Ιούλη για να δείτε μια ταινία που έχει στο τίτλο του τη λέξη ‘Ice’ (και δεν εννοεί τα παγάκια στο ποτήρι, αλλά τον παγωμένο χειμώνα) …εκτός αν επρόκειτο για το Ice Age 4!

    Η Εποχή των Παγετώνων 4: Ο Χορός των Ηπείρων (Ice Age 4: Continental Drift) (7/10), των Steve Martino και Mike Thurmeier.

    O Scrat είναι υπεύθυνος για τη δημιουργία του κόσμου όπως τον ξέρουμε σήμερα, αφού στην απέλπιδα προσπάθεια του να θάψει το καταραμένο βελανίδι, καταλήγει στο κέντρο της Γης προκαλώντας σεισμικές αναταραχές μεγάλου μεγέθους και ‘ανακαινίζοντας’ ολόκληρο τον πλανήτη.

    Η κίνηση των ηπείρων χωρίζει τους Manny, Diego και Sid από τις οικογένειες τους, αποκλείοντας τους σε ένα κομμάτι πάγου που παρασύρεται στην άγρια και αφιλόξενη  θάλασσα.


    Ψαρεύοντας Σολομούς στην Υεμένη (Salmon Fishing in Yemen) (5/10), του Lasse Hallstrom.

    Όταν ένας πάμπλουτος σεΐχη της Υεμένης (Amr Waked) θέλει να δημιουργήσει ένα τεχνητό ποταμό και να φέρει στην Υεμένη σολομούς από την Βρετανία για να ασκήσει το αγαπημένο του χόμπι, το ψάρεμα, η εταιρία της Harriet (Emily Blunt) αναλαμβάνει αυτή την δύσκολη αποστολή και ζητάει την βοήθεια του ειδικού Dr. Alfred Jones (Ewan McGregor).

    Ωστόσο, όταν το ζήτημα της μεταφοράς των ψαριών στην Υεμένη και της επιτυχίας αυτού του πειράματος γίνεται εθνικό για την Βρετανία εξαιτίας ενός διπλωματικού λάθους, τότε τα περιθώρια στενεύουν και οι δυο αταίριαστοι χαρακτήρες πρέπει να συνεργαστούν, όχι μόνο για να καταφέρουν να μεταφέρουν τα ψάρια στην Υεμένη αλλά και να ικανοποιήσουν τον σεΐχη.

    Παίζονται ακόμη:


    Επιστροφή Στον Έρωτα (La Delicatesse), του Νταβίντ Φενκινός.
    Γαλλική κομεντί με την Οντρέ Τοτού στο ρόλο της Νάταλι, η οποία χάνοντας τον άντρα της σε δυστύχημα, θα αφοσιωθεί αποκλειστικά στη δουλειά της …ώσπου μια μέρα, ύστερα από τρία χρόνια, θα φιλήσει –ανεξήγητα– έναν συνάδελφό της.

    Καλό Σινεμά.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 5/7/2012 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top