F Επίσημο κανονικό trailer για το Starship Troopers: Invasion - FilmBoy Επίσημο κανονικό trailer για το Starship Troopers: Invasion - FilmBoy
  • Latest News

    Επίσημο κανονικό trailer για το Starship Troopers: Invasion

    Γράφει ο Νάσος Κυριακίδης.

    Το ιαπωνικό trailer για το animated film, Starship Troopers: Invasion του σκηνοθέτη Shinji Aramaki κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες. 

    Είχαμε μείνει στο teaser trailer που είχε δοθεί πριν λίγο καιρό και ήρθε η στιγμή για να παρακολουθήσουμε ένα πιο ολοκληρωμένο. 

    Βασισμένο στην sci-fi νουβέλα του Robert Heinlein, η οποία αποτέλεσε τη βάση για τα franchise του film (αλλά ακόμη και για μια animated σειρά), παρουσιάζει μια ιστορία με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. 

    Πρόκειται για μια φουτουριστική στρατιωτική διεξαγωγή ενός διαστρικού πολέμου απέναντι σε εχθρικά είδη από μεγάλα έντομα, γνωστά ως Αραχνοειδή ή «Σφάλματα». 

    Σε αυτή την εκδοχή, τα γεγονότα διεξάγονται 10 χρόνια μετά το Starship Troopers του Paul Verhoeven και παράλληλα αγνοεί εντελώς τις προηγούμενες συνέχειες. 

    Το σενάριο γράφτηκε από τον Flint Dille (Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay) και η παραγωγή ανήκει στον  Joseph Chou (Halo Legends) από την Sola Digital Arts.

    Η ταινία θα βγει κατευθείαν σε DVD  αυτό το καλοκαίρι και παρακάτω μπορούμε να παρακολουθήσουμε το νέο trailer. 
    Αγνοήστε τα κινέζικα και απολαύστε το. 



    Starship Troopers: Invasion trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Επίσημο κανονικό trailer για το Starship Troopers: Invasion Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top