F Εικόνες από τα γυρίσματα της βιογραφίας του Jimi Hendrix, All Is By My Side - FilmBoy Εικόνες από τα γυρίσματα της βιογραφίας του Jimi Hendrix, All Is By My Side - FilmBoy
  • Latest News

    Εικόνες από τα γυρίσματα της βιογραφίας του Jimi Hendrix, All Is By My Side

    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει για το All Is By My Side, την ανεπίσημη βιογραφία του θρυλικού rocker και master της κιθάρας, Jimi Hendrix.

    Οι Darko Entertainment, Subotica Entertaiment και Matador Pictures που ανέλαβαν την παραγωγή, έδωσαν ήδη στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες απ΄τα γυρίσματα στην Ιρλανδία.

    Σε αυτές βλέπουμε τον Andre Benjamin (γνωστό και ως Andre 3000), να μοιάζει ολόιδιος με τον Hendrix αλλά και την Hayley Atwell με το ανάλογο ενδυματολογικό στυλ και μαλλί της εποχής, που όπως πάντα της ταιριάζουν γάντι.

    Ο ρόλος της μάλιστα είναι αυτός της Linda Keith, της γυναίκας που ανακάλυψε τον μουσικό αυτό θρύλο...


    Η σκηνοθεσία θα είναι του άγνωστου John Ridley, με προϋπηρεσία ως σεναριογράφος στην κωμωδία/παρωδία Undercover Brother ενώ θα συμμετέχει και η Imogen Poots, η ξανθούλα του
    remake Fright Night.

    Η υπόθεση/σύνοψη της ταινίας περιγράφεται ως εξής:

    "Στο All Is By My Side υπάρχει η rock μουσική.
    Υπάρχει όμως και ο Jimi Hendrix.

    Η ταινία συλλαμβάνει την ενέργεια, το χάρισμα και το αδιαμφισβήτητο ταλέντο ενός θρύλου, του οποίου η επιρροή στη μουσική αντηχεί ακόμη και σήμερα σε όλο τον κόσμο.

    Με βάση πραγματικές συνεντεύξεις και αρχειακό υλικό, το All Is By My Side φέρνει αυθεντικότητα και αποκαλύπτει εκφραστικά τον Jimi Hendrix, πίσω από τον μύθο του.

    Στην καρδιά της όμως, η ταινία θα είναι μια ιστορία αγάπης και θα αφορά έναν άντρα που μεγαλώνει και ερωτεύεται για να γίνει ο Jimi.
    "

    Οι βιογραφίες θρυλικών μουσικών πάντοτε εξάπτουν το ενδιαφέρον.

    Αν και πολλές φορές πέφτουν στην παγίδα και καταλήγουν κλισέ, παραπληροφορημένες ή παρουσιάζουν υπερβολικά ωραιοποιημένες και αγιοποιημένες φιγούρες.

    Μακάρι να το αντιμετωπίσουν με τη δέουσα σοβαρότητα, μιας και φαίνεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον, παρ'όλο το κλισέ με το 'love story'.

    Ο Andre Benjamin, δεν γνωρίζω κατά πόσο μπορεί να σταθεί σαν καλός ηθοποιός και ελπίζω να μην τον επέλεξαν απλά και μόνο λόγω ομοιότητας.

    Πάντως απ΄την εποχή του hip hop και neo soul ντουέτου των Outkast, ήταν ήδη μια συμπαθής φιγούρα.

    Αναμένουμε επόμενες φωτογραφίες ή βίντεο απ΄τα γυρίσματα.
    Και μέχρι να κυκλοφορήσει το πρώτο trailer, πάω να ακούσω κανά "Hey Joe"!






    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Εικόνες από τα γυρίσματα της βιογραφίας του Jimi Hendrix, All Is By My Side Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top