F Horror review: The Shrine, Madison County, Grotesque, Poe - FilmBoy Horror review: The Shrine, Madison County, Grotesque, Poe - FilmBoy
  • Latest News

    Horror review: The Shrine, Madison County, Grotesque, Poe

    Από τότε που τα επεισόδια του Horror Trailer Park απέκτησαν καθημερινή 'εκπομπή' στο νέο μέλος του FilmBoy Network, το FilmBoy συνεχίζει κάθε Τετάρτη να παρουσιάζει τα τέσσερα σπουδαιότερα review ταινιών τρόμου, όπως αυτά παρουσιάστηκαν στο Horrorant.

     
    The Shrine review

    Σας έχει τύχει να ξεκινάτε να δείτε μια ταινία νοιώθοντας σίγουροι για το τι πρόκειται να δείτε, αλλά όσο περνάει η ώρα να βρίσκετε συνέχεια πράγματα που δεν φανταζόσασταν, πράγματα που δεν υπονοούνται στο trailer και που σας απομακρύνουν εντελώς από αυτό που νομίζατε;

    Το The Shrine του Καναδού Jon Knautz δεν θα σας κάνει να πέσετε και από τα σύννεφα, αλλά έχει πολλές λεπτομέρειες στο στόρι που, συνολικά, το κάνουν να διαφέρει.


    Madison County review

    Στα πλαίσια του ρεαλισμού, οι Αμερικάνοι μπορούν να καταστρέψουν τη φήμη ολόκληρης επαρχίας, αρκεί να δημιουργήσουν ‘πραγματικά’ δεδομένα σε μια ταινία, έστω και σε εντελώς σχετική έννοια.

    Αν ήθελα να φτιάξω μια ταινία που εξελίσσεται σε ένα χωριό αποβλακωμένων χωριατών (στην πιο ακραία μορφή τους, είδει άξεστους, ακοινώνητους και βρωμιάρηδες) και με ήρωα έναν που φορά μια γουρουνοκεφαλή, δε θα το ονόμαζα ποτέ Λειανοβέργιον Ημαθίας.


    Grotesque (Gurotesuku) review

    Η πορνογραφία της βίας.
    Δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερο όρο για να περιγράψω το Grotesque.

    Εάν η πορνογραφία είναι ένα είδος τέχνης που δείχνει λεπτομερείς σκηνές σεξουαλικού χαρακτήρα για τη διέγερση του θεατή, συνοδεύουμε απλά το σεξ με 'ακραία βία', και το αποτέλεσμα θα είναι κάτι πολύ κοντά στο σάπιο, επώδυνo, βρώμικο και άρρωστο σεξ, με λίγα λόγια το Grotesque.


    Poe review

    Τις καλές ταινίες δε χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια να τις ταξινομήσεις σε απλώς καλές, πολύ καλές και αριστουργήματα.

    Όσο προχωράς στην ανάλυση, τα επιχειρήματα πετάγονται μόνα τους στο χαρτί (...οκ, στην οθόνη) και αναλόγως με τη ποσότητα επιρρημάτων και θαυμαστικών που χρησιμοποιείς, η ετυμολογία βγαίνει σχεδόν μόνη της.

    Στις κακές ταινίες όμως ...
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Horror review: The Shrine, Madison County, Grotesque, Poe Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top