F Gerard Butler και Aaron Eckhart στο cast του Olympus Has Fallen του Antoine Fuqua - FilmBoy Gerard Butler και Aaron Eckhart στο cast του Olympus Has Fallen του Antoine Fuqua - FilmBoy
  • Latest News

    Gerard Butler και Aaron Eckhart στο cast του Olympus Has Fallen του Antoine Fuqua

    Γράφει ο Kostas Tsokos.

    Το Olympus Has Fallen θα είναι η νέα ταινία του Antoine Fuqua των Training Day, King Arthur, The Shooter, Brookly's Finest.

    Το σενάριο είναι των νεοφερμένων Creighton Rothenberger και Katrin Benedikt και η ...πρωτότυπη υπόθεση αφορά έναν πρώην πράκτορα των Μυστικών Υπηρεσιών (Gerard Butler), ο οποίος θα κληθεί να προστατέψει τον Λευκό Οίκο και τον Πρόεδρο των ΗΠΑ από επίθεση τρομοκρατών.

    Τα νεότερα που σας φέρνουμε αφορούν το κάστιγνκ, όπου σύμφωνα με το Variety, οι Aaron Eckhart και Angela Bassett υπέγραψαν πρόσφατα.
    Ο πρώτος θα ερμηνεύσει τον ίδιο τον πρόεδρο της Αμερικής και η δεύτερη την επικεφαλής των Μστικών Υπηρεσιών.

    Η παραγωγή ήταν να ξεκινήαει τον Σεπτέμβρη αλλά μάλλον η Nu Image/Millennium Films θα το επισπεύσει, για να μην συμπέσει με το ανάλογης θεματολογίας White House Down της Sony Pictures.

    Καλό καστ, ειδικά για τον Ekhart που ...


    ...ακόμα και στο Battle: L.A. ξεχώριζε, αλλά...πόσα ακόμα ταινιάκια αυτού του είδους θα αντέξει κανείς;

    Ακόμα και αυτός ο Fuqua, έχει να κάνει πραγματικά ΚΑΛΗ ταινία από την εποχή του μεγάλου του "μπαμ" με το Training Day, πίσω στο...2001!
    Pourquois...Fuqua?

    Προβλέπω από τώρα να περιμένω το dvd...και αν!
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Gerard Butler και Aaron Eckhart στο cast του Olympus Has Fallen του Antoine Fuqua Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top