F Επίσημο trailer του The Great Gatsby από τον Baz Luhrmann - FilmBoy Επίσημο trailer του The Great Gatsby από τον Baz Luhrmann - FilmBoy
  • Latest News

    Επίσημο trailer του The Great Gatsby από τον Baz Luhrmann

    Ακόμη κι αν δεν είστε εξοικειωμένοι με τη σύγχρονη λογοτεχνία, θα έχετε ακούσει πολλούς να ισχυρίζονται ότι το The Great Gatsby του F.Scott Fitzgerald που εκδόθηκε το 1924, είναι το σπουδαιότερο Αμερικάνικο μυθιστόρημα που έπιασε το πνεύμα της εποχής της χώρας στο αστραφτερο 1920, καθώς και τη διαχρονική τραγωδία και την έξαρση του αμερικανικού ονείρου.

    Όταν λοιπόν αυτή η νέα κινηματογραφική προσαρμογή της κλασικής ιστορίας έρχεται από τον σκηνοθέτη Baz Luhrmann και έχει ως πρωταγωνιστές μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στο Hollywood, δε χρειάζεται πολλά για να μας πείσει να το δούμε.

    Δυστυχώς όμως, το trailer που κυκλοφόρησε θα δώσει επιχειρήματα σε αυτούς που πιστεύουν ότι δε χρειάζεται όλα να γίνονται σε 3D.

    Με το 3D το αποτέλεσμα είναι λίγο flat (ακόμα και στο PC), και όλα αυτά τα πλάνα ...απλώς δεν δείχνουν αληθινά, ακόμα και για Luhrmann.

    Ο Leonardo Di Caprio είναι ο χαρακτήρας του τίτλου Jay Gatsby, ο απόλυτος αυτοδημιούργητος αμερικανός, ο Tobey Maguire είναι ο συγγραφέας Nick Carraway που αφηγείται τις εξελίξεις, η Carey Mulligan είναι το love-interest του Gatsby και ξαδέλφη του Nick, Daisy, ο Joel Edgerton είναι ο κτηνώδης σύζυγός της, η Isla Fisher είναι η ερωμένη του, Myrtle και η πρωτοεμφανιζόμενη Elizabeth Debicki η φίλη της Daisy και το love-interest του Nick.

    Πρεμιέρα τα Χριστούγεννα, 25 Δεκεμβρίου.
    Δείτε το ολόφρεσκο trailer και αφήστε τα σχόλια σας.



    The Great Gatsby trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Επίσημο trailer του The Great Gatsby από τον Baz Luhrmann Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top