F Το θεατρικό Peter and the Starcatchers στο σινεμά από τη Walt Disney - FilmBoy Το θεατρικό Peter and the Starcatchers στο σινεμά από τη Walt Disney - FilmBoy
  • Latest News

    Το θεατρικό Peter and the Starcatchers στο σινεμά από τη Walt Disney

    Γράφει ο Νάσος Κυριακίδης.

    Ένα θεατρικό έργο του Broadway (βλ. επάνω), το Peter and the Starcatchers, πρόκειται να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη.

    Το έργο βασίζεται πάνω στο επιτυχημένο παιδικό βιβλίο των Dave Barry και Ridley Pierson και έχει λάβει 9 υποψηφιότητες στα Tony awards (τα οποία, για όσους δεν ξέρουν, είναι θεατρικά βραβεία, αντίστοιχου βεληνεκούς, όπως είναι τα Oscar για τον κινηματογράφο). 

    Η Walt Disney Pictures έδειξε πρώτη ενδιαφέρον και προσέλαβε τον σεναριογράφο Jesse Wigutow για την μεταφορά του βιβλίου στην μεγάλη οθόνη. 

    Οι άνθρωποι στη Disney έχουν ενθουσιασμό και μεγάλες προσδοκίες για αυτό το project και φιλοδοξούν και ακόμα και για franchise της ταινίας.
     
    Το βιβλίο διηγείται ...


    ...την ιστορία του παιδικού ειδώλου Peter Pan και το συγγραφικό δίδυμο Barry και Pierson, εργάζονται ήδη για τα επόμενα βιβλία που θα αποτελέσουν τις συνέχειες.
     
    Το όνομα του σεναριογράφου, Wigutow παίζει πολύ τελευταία, αφού θα γράψει και το σενάριο για το θρίλερ The Osterman Weekend, remake της ταινίας του 1983, σε σκηνοθεσία του Robert Ludlum

    Επίσης, θα βάλει και το χεράκι του και στο reboot του The Crow.
     
    Να δούμε λοιπόν τα αποτελέσματα…
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το θεατρικό Peter and the Starcatchers στο σινεμά από τη Walt Disney Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top