F Ο Brendan Fraser στo trailer της Ιρλανδικής κωμωδίας Whole Lotta Sole - FilmBoy Ο Brendan Fraser στo trailer της Ιρλανδικής κωμωδίας Whole Lotta Sole - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Brendan Fraser στo trailer της Ιρλανδικής κωμωδίας Whole Lotta Sole

    Μην ανησυχείτε...
    Αν και ο ακαταλαβίστικος τίτλος και η παρουσία του Brendan Fraser δείχνουν τα χειρότερα, το Whole Lotta Sole δεν είναι κάποιο χαζό sequel του Furry Vengeance του 2010.

    Το αντίθετο, φαίνεται να είναι μια έξυπνη dramedy από τον Terry George, σεναριογράφο και σκηνοθέτη σοβαρών δουλειών όπως το Hotel Rwanda και το Reservation Road.

    Ο Ιρλανδός Martin McCann (Clash of the Titans) πρωταγωνιστεί ως Jimbo, ένας απελπισμένος νεαρός πατέρας που έχει ένα μεγάλο χρέος στο αφεντικό της τοπικής μαφίας Mad Dog Flynn (David O’Hara) και αποφασίζει να ληστέψει την τοπική ψαραγορά (που ονομάζεται Whole Lotta Sole, εξού και ο τίτλος), αλλά βρίσκεται μπλεγμένος σε ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα.

    Στη προσπάθεια του να το σκάσει, πιάνει όμηρο έναν Αμερικανό καταστηματάρχη αντικών (Fraser) και τη νεαρή φίλη του, Sophie (Yaya DaCosta).
    Ο Colm Meaney επίσης παίζει ως ο αστυνομικός που έχει αναλάβει την υπόθεση.

    Αν είναι έστω και στο μισό, όσο αστείο ήταν το The Guard πέρυσι, τότε σίγουρα αξίζει.
    Η γνώμη σας;






    Whole Lotta Sole trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Brendan Fraser στo trailer της Ιρλανδικής κωμωδίας Whole Lotta Sole Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top