F Ο Clifford the Big Red Dog έρχεται στη μεγάλη οθόνη - FilmBoy Ο Clifford the Big Red Dog έρχεται στη μεγάλη οθόνη - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Clifford the Big Red Dog έρχεται στη μεγάλη οθόνη

    Γράφει ο Νάσος Κυριακίδης.

    Η αλήθεια είναι ότι στο Hollywood έχουν ξεμείνει από ιδέες καιρό τώρα, με αποτέλεσμα να ανατρέχουν σε οτιδήποτε έχει προοπτικές να γίνει ταινία. 

    Ήρθε λοιπόν, η σειρά του τεράστιου κόκκινου σκύλου, Clifford

    Η Universal Pictures και η Illumination Entertainment, σχεδιάζουν να μεταφέρουν το Clifford the Big Red Dog στην μεγάλη οθόνη. 

    Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, η μεταφορά του σεναρίου θα γίνει από τον Matt Lopez (The Sorcerer’s Apprentice). 

    Ο Norman Bridwell είχε αρχικά δημιουργήσει τον χαρακτήρα του Clifford το 1963. 

    Πρόκειται για έναν σκύλο που ...


    ...ενώ στην αρχή τον βλέπουμε ως μικρό κουτάβι, στη συνέχεια αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς. 
    Τόσο πολύ μάλιστα, που καταλήγει να μετατραπεί σε έναν γιγάντιο σκύλο με αντίστοιχες αναλογίες.

    Ο μεγαλόσωμος σκύλος Clifford και η ιδιοκτήτριά του, Emily Elizabeth, έχουν εμφανιστεί σε δεκάδες παιδικά βιβλία όλα αυτά τα χρόνια, όπως επίσης και σε μια animated τηλεοπτική σειρά με τη φωνή του John Ritter στο ρόλο του μεγάλου κόκκινου σκύλου.


    Στον απόηχο της εισπρακτικής επιτυχίας του The Lorax, νωρίτερα αυτή τη χρονιά, ο ιδρυτής των Illumination Entertainment studios, Chris Meledandri ανακοίνωσε ότι θα κάνει την παραγωγή του Clifford και ότι θα συνεργαστεί με την επίσης παραγωγό, Deborah Forte.


    Τα οπτικά εφέ φαντάζομαι θα είναι εντυπωσιακά και σε πολύ καλό επίπεδο, αλλά έχω κάποιες αμφιβολίες για την ιστορία της ταινίας, όσον αφορά το κατά πόσο θα ενδιαφέρει σήμερα μια ιδέα που πρωτοειπώθηκε τη δεκαετία του 60’.
    Θεωρώ ότι η υπόθεση δεν έχει και πολλά περιθώρια ανάπτυξης και εν τέλει δεν ξέρω το κατά πόσο αυτή η υπόθεση, έχει κάποια θέση στη σημερινή εποχή. Αλλά φυσικά δεν μπορούμε να κρίνουμε κάτι, χωρίς να έχουμε δει το τελικό αποτέλεσμα. Εσάς πώς σας ακούγεται η ιδέα; 
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Clifford the Big Red Dog έρχεται στη μεγάλη οθόνη Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top