F Ανήθικες συμφωνίες στο βρώμικο trailer του Killer Joe - FilmBoy Ανήθικες συμφωνίες στο βρώμικο trailer του Killer Joe - FilmBoy
  • Latest News

    Ανήθικες συμφωνίες στο βρώμικο trailer του Killer Joe


    Το τελευταίο θρίλερ του William Friedkin (του Bug και του Rules of Engagement), το Killer Joe, φαίνεται δυνατό, σκληρό και ...βρώμικο, το είδος της crime movie που σε κάνει να νιώθεις σαν να πρέπει να κάνεις ντους μόλις το παρακολουθήσεις.

    Εννοώ πως είναι γεμάτο από κακούς ανθρώπους που παίρνουν πολύ κακές αποφάσεις, οι οποίες, σύμφωνα με την noir ηθική, πρόκειται να καθoρίσουν την (πιθανότατα αιματηρή) μοίρα για όλους τους εμπλεκόμενους.


    Το trailer του Killer Joe έχει βία, καταιγίδες, βαριές Νότιες προφορές, ανθρώπους που βάζουν ενέχυρο την αδερφή τους για να σκοτώσουν τη μάνα τους (!) και έναν γαμάτο Zippo αναπτήρα (big fan and owner 7 of them).

    Ωστόσο, η παρουσία ονομάτων στο cast όπως του Thomas Haden Church, του Emile Hirsch, της Gina Gerson, της πάντα αξιολάτρευτης Juno Temple και φυσικά του πρωταγωνιστή Matthew McConaughey, σίγουρα θα κάνει την εμπειρία λιγότερο μαζοχιστική.

    Ρίξτε μια ματιά και ακούω τις εντυπώσεις σας.




    Killer Joe trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ανήθικες συμφωνίες στο βρώμικο trailer του Killer Joe Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top