F Horror review: Οι Εισβολείς (Intruders), Dark Tide, Hidden 3D, Bane - FilmBoy Horror review: Οι Εισβολείς (Intruders), Dark Tide, Hidden 3D, Bane - FilmBoy
  • Latest News

    Horror review: Οι Εισβολείς (Intruders), Dark Tide, Hidden 3D, Bane

    Τώρα που τα επεισόδια του Horror Trailer Park απέκτησαν καθημερινή 'εκπομπή' στο νέο μέλος του FilmBoy Network, το FilmBoy συνεχίζει κάθε Τετάρτη να παρουσιάζει τα τέσσερα σπουδαιότερα review/preview ταινιών τρόμου, όπως αυτά παρουσιάστηκαν στο Horrorant.


    Intruders review

    Τελευταία, παρατηρείται όλο και συχνότερα το φαινόμενο της συμμετοχής μεγάλων stars της κινηματογραφικής βιομηχανίας σε horror παραγωγές.

    Από παλιά ήταν γνωστό πως μια τέτοια κίνηση είναι ικανή να καταστρέψει μια καριέρα, αλλά από την άλλη μπορεί και να την αναστήσει (βλ. Bruce Willis και Sixth Sense).

    Μια τέτοια επιλογή, ειδικά για όσους δεν μας έχουν συνηθίσει σε τέτοιου είδους κινήσεις, αποτελεί δίκοπο μαχαίρι, αφετέρου όμως υποδηλώνει τόλμη, θάρρος και εξέλιξη, αρετές που λείπουν στους σημερινούς stars.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.


    Dark Tide review

    Το κλίμα που είχε δημιουργηθεί για το Dark Tide, το νέο υδάτινο θρίλερ με τη βραβευμένη Halle Berry, ήταν από την αρχή στραβό.

    Τι κι αν είχε στον πρωταγωνιστικό ρόλο μια σταρ πρώτου μεγέθους και στο σκηνοθετικό τιμόνι τον έμπειρο σε θαλάσσιες περιπέτειες John Stockwell (Into The Blue, Blue Crush), κριτικοί και κοινό το περίμεναν από καιρό στη γωνία.
     




    Hidden 3D review

    Είμαι πάντα προκατειλημμένος αρνητικά με κάθε ταινία της οποίας ο τίτλος συνοδεύεται από το '3D', ωστόσο το Hidden 3D δικαιολογείται, για δύο κυρίως λόγους.

    Ο πρώτος είναι ότι αυτό το επίθεμα στο τίτλο βοηθάει στο να μην το μπερδεύουμε με το μέτριο Νορβηγικό Hidden που προβλήθηκε στο Afterdark Horrorfest 4 το 2010.

    Αλλά θα ήμουν πρόθυμος να συγχωρήσω κάθε εμπορική εκμετάλευση όταν ο δημιουργός έχει τόσες ικανότητες και όταν το αποτέλεσμα είναι πραγματικά καλό.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.


    Bane review

    Το Bane καλύπτει τρία διαφορετικά είδη horror.

    Ξεκινά ως ψυχολογικό θρίλερ, με τέσσερις γυναίκες να βρίσκονται σε ένα κλειστοφοβικό μέρος χωρίς να θυμούνται τίποτα, ούτε καν ποιες είναι, και τον τρελό επιστήμονα να τους υποβάλει σε ερωτήσεις διόλου κατατοπιστικές.

    Στη συνέχεια θα έρθει το splatter όταν το κελί θα μετατραπεί σε σφαγείο, και στο φινάλε μπαίνει και το sci fi στοιχείο, με alien στυλ Predators.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Horror review: Οι Εισβολείς (Intruders), Dark Tide, Hidden 3D, Bane Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top