F Όμορφες εικόνες στο trailer του Κινέζικου έπους The Last Supper - FilmBoy Όμορφες εικόνες στο trailer του Κινέζικου έπους The Last Supper - FilmBoy
  • Latest News

    Όμορφες εικόνες στο trailer του Κινέζικου έπους The Last Supper

    Ο Κινέζος σκηνοθέτης Lu Chuan κέρδισε τη διεθνή αναγνώριση με το City Of Life And Death το 2009 - μια απεικόνιση της Σφαγής της Nanjing - και για την επόμενη ταινία του μας ταξιδεύει ακόμη πιο πίσω στο χρόνο για το The Last Supper, με πρωταγωνιστές τους Liu Ye, Chang Chen και Daniel Wu.

    Η πρώιμη ιστορία ενός έθνους ξετυλίγεται μέσα από τις ενέργειες των τριών ηρώων - Liu Bang, Xiang Yu και Han Xin - οι οποίοι κυνήγησαν το όνειρό τους να ενώσουν ένα αντιμαχόμενο έθνος κατά τον 3ο αιώνα.

    Η αφήγηση του Liu Bang, ο οποίος θα είναι ο ιδρυτής-αυτοκράτορας της νέας δυναστείας των Χαν, θέτει τις βάσεις για μια ιστορία προδοσίας και αδελφών σε εμπόλεμη κατάσταση, όπου το τελευταίο άτομο που θα μείνει ζωντανό θα κληρονομήσει ένα ολόκληρο έθνος.


    Είναι της μόδας τα Ασιατικής προέλευσης ιστορικά πολεμικά έπη αλλά η ποιότητα του κινηματογράφου της Ανατολής παραμένει πάντα σε υψηλά επίπεδα.

    Αφήστε που είχαμε καιρό να δούμε ένα τέτοιο.

    Δείτε το trailer του The Last Supper στη συνέχεια και αφήστε τα σχόλια σας.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Όμορφες εικόνες στο trailer του Κινέζικου έπους The Last Supper Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top