F Το FilmBoy και ο πολυχώρος Gazarte σας πάνε σινεμά! - FilmBoy Το FilmBoy και ο πολυχώρος Gazarte σας πάνε σινεμά! - FilmBoy
  • Latest News

    Το FilmBoy και ο πολυχώρος Gazarte σας πάνε σινεμά!

    Όταν ο Κωνσταντίνος υπόσχεται κάτι στους αναγνώστες του FilmBoy, το τηρεί.

    Στο editorial των τριών χρόνων του FilmBoy πέταξα ένα hint για μια νέα έκπληξη και η αποδοχή στα σχόλια και στα mail ήταν εντυπωσιακή (μέχρι και τηλεφωνήματα δέχθηκα).

    Είμαι πολύ περήφανος σήμερα να σας ανακοινώσω ότι άλλη μια πρωτοπορία αυτού του site ξεκινάει.

    Το FilmBoy ήρθε σε συμφωνία με τον πολυχώρο Gazarte στην Αθήνα και εξασφάλισε ΤΡΕΙΣ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ  για όλους εσάς.

    Οι προβολές θα είναι Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη σε ώρες που θα ανακοινωθούν σύντομα, για την ταινία που θα προβάλει ο εν λόγω χώρος, ξεκινώντας από το Shame του Steve McQueen με τον Michael Fassbender και τη Carey Mulligan.

    Μέχρι τη Παρασκευή θα μάθετε τη διαδικασία (που δε θα είναι τίποτε περισσότερο από ένα email με το όνομα σας και την ημέρα που προτιμάτε).

    Κάθε βδομάδα λοιπόν το FilmBoy, με την ευγενική προσφορά του υπεύθυνου Τύπου του Gazarte, Γιάννη Τσιούνη, θα στέλνει 6 από εσάς στη προβολή της ταινίας.

    Μέσα στην ασχήμια των ανθρώπων που ανεχόμαστε, υπάρχει ένας όμορφος πολυχώρος στο Γκάζι, Βουτάδων 32-34 (Στάση ΜΕΤΡΟ Κεραμεικός) με αίθουσες για Events και συναυλίες, με την Taratsa για φαγητό, με τα Coctails & Restro για το ποτάκι σας, με βιβλιοπωλείο και φυσικά αίθουσα κινηματογράφου.

    Οι Αθηναίοι σίγουρα το ξέρετε.

    Μάλιστα, από αύριο 16/2 ξεκινάει μια προσφορά που περιλαμβάνει προβολή της ταινίας και φαγητό, ΜΟΝΟ ΜΕ 22€!
    Για το λόγο αυτό, οι άνθρωποι εκεί έφτιαξαν ένα πανέξυπνο trailer που, ειδικά οι αναγνώστες του FilmBoy θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα.

    Δείτε το και, ραντεβού στο Gazarte.
    Μη ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στο όμορφο site του Gazarte.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το FilmBoy και ο πολυχώρος Gazarte σας πάνε σινεμά! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top