F What's Your Number? - FilmBoy What's Your Number? - FilmBoy
  • Latest News

    What's Your Number?

    Αν υπάρχει σε ολόκληρο το Hollywood ένα γυναικείο πρόσωπο που φωνάζει ρομαντική κομεντί, αυτό είναι της Anna Faris.

    Το κορίτσι που έκλεψε τη παράσταση στα Scary Movie είναι ότι ...ξανθότερο έχει να επιδείξει η βιομηχανία τα τελευταία χρόνια.
    Ξανθότερο και σε εμφάνιση αλλά και σε IQ!

    Από την άλλη όμως, το What's Your Number? του Mark Mylod είναι η επαίσχυντη φιλοσοφία των γυναικείων περιοδικών με προσανατολισμό σε διδάγματα παντελώς παρωχημένα στη σημερινή εποχή.

    Αλήθεια, ποιος πιστεύει σήμερα ότι οι γυναίκες πρέπει να αισθάνονται ντροπή αν έχουν κοιμηθεί με πολλούς άντρες αλλά να νοιώθουν καλά με τους άνδρες που 'βασανίζουν' αμέτρητες γκόμενες στα δικά τους κρεβάτια;

    Οι δημιουργοί δεν έχουν διαβάσει άραγε κάποιο τεύχος του Cosmopolitan με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το 'πώς να ξεπεράσεις γρήγορα τον πρώην σου' ή για το 'πώς να επιλέξεις άνδρα για one night stand';...




    Η Ally (Anna Faris, Take Me Home Tonight) δυσκολεύεται να βρει τον κατάλληλο άνδρα.
    Έχει απολυθεί από τη δουλειά της, η μικρότερη αδερφή της Daisy (Ari Graynor, Lucky) παντρεύεται σε λίγες μέρες και η Ally νοιώθει την πίεση να πάρει τη ζωή στα χέρια της.

    Βρίσκει ένα άρθρο στο περιοδικό Marie Claire το οποίο αναφέρει ότι η μέση γυναίκα κοιμάται με 10,5 άντρες στη ζωή της (...με το μισό τί εννοεί;) πριν παντρευτεί, τη στιγμή που η Ally έχει ξεπεράσει αυτό τον αριθμό κατά το διπλάσιο σχεδόν.

    Οι φόβοι της θα ενισχυθούν όταν η αδελφή της και οι φίλες της λένε αριθμούς μικρότερους από 10, ενώ μια τσούλα έχει πάει με ...13!


    Η Ally ορκίζεται ότι δεν θα κοιμηθεί με άλλον άντρα, τον 20ό, και ότι τον επόμενο που θα γνωρίσει θα τον παντρευτεί.

    Την επόμενη μέρα το κάνει με το απαίσιο πρώην αφεντικό της (Joel McHale, Spy Kids: All the Time in the World) και αποφασίζει ότι έχει ήδη γνωρίσει τον άντρα της ζωής της και απλά τον άφησε να φύγει.

    Με τη βοήθεια του γκομενιάρη γείτονα της Colin (Chris Evans, Puncture) ξεκινά τον εντοπισμό των πρώην της με την ελπίδα να βρει τον σωστό που δεν αναγνώρισε όταν ήταν μαζί.
    Με γείτονα τον Evans, καταλαβαίνετε τη συνέχεια.

    Το What's Your Number? έχει περισσότερες κακές κριτικές και προβλήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου στις Αμερικάνικες αίθουσες.

    Και ως δείγμα καλής διάθεσης, μετά το trailer ακολουθεί μια εικόνα από τα γυρίσματα που θα εκτιμήσετε δεόντος.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: What's Your Number? Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top