F Horror Reviews: Paranormal Activity 3, Texas Killing Fields, Sint, The Hunters - FilmBoy Horror Reviews: Paranormal Activity 3, Texas Killing Fields, Sint, The Hunters - FilmBoy
  • Latest News

    Horror Reviews: Paranormal Activity 3, Texas Killing Fields, Sint, The Hunters

    Τώρα που τα επεισόδια του Horror Trailer Park απέκτησαν καθημερινή 'εκπομπή' στο νέο μέλος του FilmBoy Network, το FilmBoy ξεκίνησε μια νέα στήλη από την οποία θα βλέπουμε κάθε Τετάρτη τα τέσσερα σπουδαιότερα review/preview ταινιών τρόμου, όπως παρουσιάστηκαν στο Horrorant.


    Paranomal Activity 3 review

    Το πρώτο Paranormal Activity όταν κυκλοφόρησε μέσα στο 2007, έφερε την ανανέωση στο κουρασμένο  υποείδος  των  ψευδο-ντοκυμαντέρ τρόμου και κατάφερε αυτό που είχε επιτύχει αρκετά χρόνια πριν το The Blair Witch Project.
    Έσπασε δηλαδή τα ταμεία όπου κι αν προβλήθηκε και κατατρόμαξε το κινηματογραφόφιλο κοινό.

    Όλα αυτά έγιναν με μηδαμινό προϋπολογισμό, σχεδόν ερασιτεχνική κινηματογράφηση και φυσικά πολύ έξυπνη προώθηση που άφηνε να εννοηθεί πως πρόκειται για πραγματικό υλικό.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.



     

    Texas Killing Fields review

    Στα μέσα Οκτωβρίου και στη σκιά του The Thing προβλήθηκε στις αμερικάνικες αίθουσες το Texas Killing Fields, ένα ψυχολογικό θρίλερ με προοπτικές και με cast που θα ζήλευαν μεγάλα studios.

    Είναι όμως μεγάλο κρίμα γιατί η Ami Canaan Mann (κόρη του μεγάλου σκηνοθέτη Michael Mann), αν και έχει καλό υλικό (τοποθεσία και ηθοποιούς), προσπαθεί ανεπιτυχώς να επαναπροσδιορίσει το neo-noir αστυνομικό θρίλερ.


    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.


     

    Sint (Saint) review

    Αφού ο Άι Βασίλης έχει τόσες slasher ταινίες αφιερωμένες σε αυτόν, γιατί όχι και ο Αι Νικόλας;

    Το Ολλανδικό Sint του βετεράνου Dick Maas βασίζεται στο μύθο της 5ης Δεκεμβρίου, ημέρα που υποτίθεται γεννήθηκε ο Επίσκοπος Νικόλαος και γιορτάζεται στην Ολλανδία ως ημέρα του παιδιού, καθώς τότε περιμένουν τα δώρα από τον Άγιο με όλα τα παρεμφερή έθιμα (κάλτσες στο τζάκι, καλά παιδιά-κακά παιδιά κλπ).

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.


     

    The Hunters review

    Κυκλοφόρησε λίγο πριν την εκπνοή του χρόνου και ενώ το αρκετά ενδιαφέρον trailer με έκανε να πιστέψω πως θα δω ένα καινούριο Hostel με  παρανοϊκούς κυνηγούς, το αποτέλεσμα δεν μπορώ να πω ότι επαλήθευσε τις υψηλές μου προσδοκίες.

    Η ιστορία ξεκινά γνωρίζοντας μας τους κεντρικούς χαρακτήρες και η αλήθεια είναι ότι αφιερώνει άπλετο χρόνο για να εισέλθουμε στην ψυχολογία τους.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Horror Reviews: Paranormal Activity 3, Texas Killing Fields, Sint, The Hunters Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top