F Spy Kids 4: All the Time in the World - FilmBoy Spy Kids 4: All the Time in the World - FilmBoy
  • Latest News

    Spy Kids 4: All the Time in the World

    Σαν ζόμπι που κανείς δεν του δίνει πια σημασία, οι Spy Kids ταινίες (original, Island of Lost Dreams και Game Over) συνεχίζουν να έρχονται από τους νεκρούς στο περιθώριο του mainstream κινηματογράφου, κανιβαλίζοντας τις παλιές ένδοξες ημέρες τους.

    Αυτή είναι ίσως η μοναδική ταινία στην ιστορία του παγκόσμιου σινεμά που ο σκηνοθέτης της εμπνεύστηκε τη πρωταγωνίστριά του βλέποντας τη να αλλάζει πάνες στο μωρό της.

    Σοβαρά, έτσι έγινε (τουλάχιστον αυτό είπαν οι εμπλεκόμενοι ότι έγινε).

    Στα γυρίσματα του Machete, η Jessica Alba είχε το ενός χρονών τότε μωρό της εκεί, ώσπου η πάνα του σκίστηκε κάνοντας χάλια το πλατό.

    Βλέποντας ο Robert Rodriguez τη Jessica Alba να αλλάζει τις πάνες προσπαθώντας να μη λερώσει τα ρούχα του γυρίσματος, της είπε: 'What about a spy mon;'


    Αν αυτό από μόνο του δεν είναι αρκετό για να σας αποτρέψει να δείτε τη ταινία - ακούγοντας για παράδειγμα το όνομα του συνήθως ξεκαρδιστικού Ricky Gervais μπορεί να πεις 'ας το δω, που ξέρεις;' - να σας πω ότι η παρουσία του Gervais εξαντλείται σε μια ενοχλητική φωνή ενός ρομποτ και μόνο.

    Η πρώην πράκτορας Marissa Wilson (Jessica Alba, Little Fockers) τα καταφέρνει δύσκολα σε μια ζωή έξω από την κατασκοπία.

    Είναι παντρεμένη με έναν αξιοπρεπή ρεπόρτερ (Joel McHale, The Informant!), ετοιμάζεται να γεννήσει το 1ο της παιδί και τα θετά παιδιά της, τα δίδυμα Rebecca (Rowan Blanchard, The Back-up Plan) και Cecil (Mason Cook), τη μισούν.


    Ωστόσο, όταν εμφανίζεται ένας super κακός ονόματι The Time Keeper (Jeremy Piven, The Goods: Live Hard, Sell Hard) ο οποίος θέλει να επιταχύνει την ημέρα του Αρμαγεδώνα, όλοι οι πράκτορες ανακαλούνται σε δράση.

    Με τη βοήθεια των πρώην Spy Kids Juni (Daryl Sabara, Machete) και Carmen (Alexa Vega, From Prada to Nada) κι ενός ρομπότ με το όνομα Αργοναύτης (η φωνή του Ricky Gervais), τα δυό πιτσιρίκια θα ενωθούν με τη μητριά τους και θα φέρουν το χρόνο ...στην ώρα του.

    Ενα από τα παράλογα του Hollywood εξακολουθεί να είναι το γιατί ο Robert Rodriguez, σκηνοθέτης του Sin City, του Planet Terror και του Machete, ασχολείται ακόμα με τα Spy Kids.

    Το Spy Kids: All the Time in the World έχει κακές κριτικές στο σύνολό τους.

    Έκανε πρεμιέρα στην Αμερική στις 19 Αυγούστου με άνοιγμα τριημέρου πάνω από $11 εκατομμύρια.

    Ευτυχώς, στην Ελλάδα δε τρέξανε να το προβάλλουν όπως σε πολλές άλλες χώρες.


    Spy Kids: All The Time in the World trailer by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Spy Kids 4: All the Time in the World Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top