F O σκηνοθέτης του The Full Monty για το Bridget Jones 3; - FilmBoy O σκηνοθέτης του The Full Monty για το Bridget Jones 3; - FilmBoy
  • Latest News

    O σκηνοθέτης του The Full Monty για το Bridget Jones 3;

    Γράφει ο Κώστας Τσώκος.

    Αυτό το Bridget Jones 3 πρέπει να είναι απ'τα πιο καθυστερημένα sequel όλων των εποχών.
    Σε διάρκεια εννοώ.

    Μάθαμε λοιπόν απ'το Deadline ότι o Peter Cattaneo του κλασικού και πολυπαιγμένου (ειδικά στην ελληνική tv) The Full Monty, βρίσκεται σε συζητήσεις με την Universal για να αναλάβει την 3η ταινία της γλυκιάς παχουλούλας Bridget.

    Απ'τις μετέπειτα δουλειές του Cattaneo, το σχετικά νέο The Rocker (2008) ξεχώρισε πιο πολύ για την μορφάρα Rainn Wilson ενώ το Lucky Break που είχε διαδεχθεί το 2001 το Full Monty, δεν είχε ξεφύγει και αυτό ...


    ...απ'τη μετριότητα.

    Σίγουρα όμως θα μπορεί να μεταδώσει το κλίμα ανάλαφρης βρετανικής κωμωδίας/κομεντί και πιστεύω θα είναι καλύτερο απ'το μετριότατο 2ο.

    Το σενάριο θα αναλάβει ξανά η συγγραφέας της 'Bridget Jones', Helen Fielding σε συνεργασία με τον David Nicholls αλλά και τον Paul Feig του Bridesmaids που ήταν αρχικά να αναλάβει τη σκηνοθεσία ενώ τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν αρχές της νέας χρονιάς με την πρωταγωνιστική τριάδα των Renee Zellweger, Colin Ferth, Hugh Grant να παραμένει.

    Δεν ξέρω αν είναι απαραίτητο ένα 3ο Bridget Jones, η αλήθεια όμως είναι ότι η Zellweger χρειάζεται επειγόντως ένα χιτάκι.

    Χαρά στο κουράγιο της, το οποίο πάλι λάστιχο θα γίνει μιας και προβλέπονται γερά πηγαινέλα στα κιλά για να αποκτήσει ξανά την κατάλληλη σιλουέτα.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: O σκηνοθέτης του The Full Monty για το Bridget Jones 3; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top