F Νέο trailer για το action fantasy της Disney, John Carter - FilmBoy Νέο trailer για το action fantasy της Disney, John Carter - FilmBoy
  • Latest News

    Νέο trailer για το action fantasy της Disney, John Carter

    Το επόμενο blockbuster της Disney, John Carter πέρασε από σαράντα κύματα μέχρι να βρει το δρόμο της - από το πρώτο άκαρπο ενδιαφέρον για live action ταινία από το 1950 κιόλας, μέχρι τη δεκαετία του 80 όποτε και αγοράσθηκαν τα δικαιώματα του βιβλίου του Edgar Rice Burrough (του δημιουργού του Tarzan!) από τη Disney.

    Τότε, το project φάνηκε ότι θα έτρεχε καθώς άρχισε να σχηματίζεται και το cast σιγά σιγά, όμως ο τότε σκηνοθέτης John McTiernan σημείωσε ότι η τεχνολογία δεν ήταν ακόμη αρκετά προηγμένη για να μπορέσει να καλύψει το κινηματογραφικό του όραμα.

    Στη συνέχεια, η Paramount πήρε τα δικαιώματα κι έδωσε στον Robert Rodriguez να σκηνοθετήσει, μετά στην Kerry Conran, μετά στον Jon Favreau ...μέχρι που η Paramount δεν ανανέωσε τα δικαιώματα της και η Disney το πήρε πίσω.

    Το John Carter τελικά βρήκε το δρόμο του και θα το δούμε του χρόνου σκηνοθετημένο από τον Andrew Stanton, με τον John Carter να υποδύεται ο ανερχόμενος Taylor Kitsch.

    Όλα καλά, αλλά το φιλόδοξο project έχει ένα μεγάλο εμπόδιο να ξεπεράσει - πρόκειται για μια πολυέξοδη παραγωγή που προέρχεται από υλικό που ελάχιστοι γνωρίζουν.

    Και δε νομίζω ότι το 1ο trailer που είδαμε τον Ιούλιο ενθουσίασε και κανέναν.

    Ίσως το νέο trailer που κυκλοφόρησε σήμερα;
    Μπα...





    John Carter trailer by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Νέο trailer για το action fantasy της Disney, John Carter Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top