F Ο Harrison Ford και η Abigail Breslin στο Ender's Game - FilmBoy Ο Harrison Ford και η Abigail Breslin στο Ender's Game - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Harrison Ford και η Abigail Breslin στο Ender's Game

    Γράφει ο Γιώργος Καναρέλης.

    Πριν λίγες ημέρες σας είχα πεί ότι ετοιμάζεται το Ender's Game, η ταινία που είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο επιστημονικής φαντασίας του Orson Scott Card και πως είχε ξεκινήσει η επιλογή των ηθοποιών.

    Έτσι, μετα τον Asa Butterfield (The Wolfman και σύντομα στο Hugo), για την ταινία "έκλεισαν" και  η Abigail Breslin  αλλά και ο Harrison Ford ο οποίος φαιίνεται να επιστρέφει γερά στο παιχνίδι καθώς μετά το Cowboys & Aliens  έχει κλείσει να παίξει στην βιογραφία του Αμερικάνου παίχτη του baseball Jackie Robinson με τίτλο 42.

    Η ιστορία εξελίσσεται στο μέλλον όπου η Γη που έχει υποστεί και έχει επιβιώσει από δύο πολέμους με τους εξωγήινους Formics...


    Οι άνθρωποι περιμένουν και τρίτη εισβολή και έτσι έχουν δημιουργήσει μια Σχολή Πολέμου στην οποία μετέχουν χαρισματικά παιδιά και προσπαθούν να επιλέξουν τους  μελλοντικούς διοικητές του στόλου.

    Μέσα σ'αυτήν την σχολή είναι και ο Ender (Butterfield) ο οποίος συμμετέχει σε προσομοιωμένα στρατιωτικά γυμνάσια όπου λάμπει ως τακτική μεγαλοφυία και γρήγορα προβάλλεται ως ο πιο ελπιδοφόρος μαθητής. 

    Αλλά η σύγκρουση με τους Formics πρόκειται να τελειώσει λίγο διαφορετικά από ό, τι  αναμένει.

    Η  Abigail Breslin θα παίξει την αδερφή του Ender, την Valentine ενώ ο Jimmy "Jax" Pinchak τον αδερφό του.

    Ο Harrison Ford θα υποδυθεί τον  αυταρχικό Διοικητή της Σχολής, συνταγματάρχη Hyrum Graff, ο οποίος θα αναγνωρίσει την ιδιοφυία του μικρού Ender και θα τον προετοιμάσει για τον επερχόμενο πόλεμο.

    Aramis Knight, Moises Arias, Suraj Parthasarathy, Conor Carroll και ο Khylin Rhambo θα παίξουν τα άλλα παιδιά του σχολείου, ενώ έκλεισε και η Hailee Steinfeld (True Grit) σαν μια απο τις λίγες μαθήτριες.

    Σκηνοθέτης θα είναι ο Gavin Hood (X-Men Origins: Wolverine) και αναμένεται στις αίθουσες στις 15 Μαρτίου 2013.

    Μ'αρέσει το cast αλλά και το story και αρκετά μάλιστα.
    Στα χέρια ενος ικανού δημιουργού μπορεί να βγεί ενα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα.
    Στα χέρια του Gavin Hood ομως δεν ξέρω.
    Εσάς πως σας φαίνεται;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Harrison Ford και η Abigail Breslin στο Ender's Game Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top