F Η Hailee Steinfeld του True Grit συζητά για πρώτο ρόλο στο Ender's Game - FilmBoy Η Hailee Steinfeld του True Grit συζητά για πρώτο ρόλο στο Ender's Game - FilmBoy
  • Latest News

    Η Hailee Steinfeld του True Grit συζητά για πρώτο ρόλο στο Ender's Game

    Γράφει ο Γιώργος Καναρέλης.

    Η Hailee Steinfeld η νεαρή ηθοποιός που έκλεψε τις εντυπώσεις στο True Grit βρίσκεται σε συζητήσεις για να συμμετάσχει στην κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου του Orson Scott Card  με τίτλο Ender's Game.

    Για όσους δεν το γνωρίζουν, το "Game Ender" είναι ένα  μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας του 1985, το οποίο είναι πάρα πολύ δημοφιλές και, παρόλο που δεν είναι πολύ παλιό, οι φαν της επιστημονικής φαντασίας το κατατάσσουν συχνά στα κλασικά του είδους.

    Κρίνοντας από αυτό το γεγονός μας κάνει εντύπωση πως και άργησε τόσο να γίνει ταινία.

    Παρ'ολα αυτά ...


    ...με τον Gavin Hood  του X-Men Origins: Wolverine  στην σκηνοθεσία και τον μικρό Asa Butterfield  του Hugo πρωταγωνιστή ήρθε η ώρα να συμπληρωθεί και το υπόλοιπο cast.

    Η υπόθεση της ταινίας εκτυλίσσεται στο μέλλον, όπου η Γη δέχεται επίθεση από μια εξωγήινη φυλή που ονομάζεται buggers και η ανθρωπότητα δημιουργεί μια σχολή πολεμιστών που έχουν  μπροστάρη τον Ender (Butterfield) o οποίος όμως μετά βίας περνάει την εκπαίδευση και συγχρόνως τον φοβερίζουν και οι συμμάθητες του.

    Μια λύση είναι να γίνει φίλος με την Petra Arkanian, ένα σκληρό κορίτσι που θα τον έχει υπό την επίβλεψη της και θα τον εκπαιδεύσει τα πρώτα εξάμηνα του σχολείου.

    Όπως καταλαβαίνετε ο ρόλος της Petra είναι ιδιαίτερος και μπορεί αν πέσει σε λάθος χέρια το αποτέλεσμα να βγεί γελοίο.

    Οπότε ποιά καλύτερη επιλογή από μια ηθοποιό που έχει ήδη δώσει τα διαπιστευτήρια της σε ρόλο "σκληρού κοριτσιού";

    Σύμφωνα με το περιοδικό Variety o Gavin Hood βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με την Hailee Steinfeld καθώς βλέπει στο πρόσωπό της την ιδανική ηθοποιό που μπορεί να ερμηνεύσει την  Petra Arkanian.
    Μακάρι λέμε εμείς.

    Επίσης φήμες θέλουν τον επόμενο για συζητήσεις ηθοποιό να είναι ο Ben Kingsley για τον ρόλο  ενός θρυλικού ήρωα πολέμου, που θεωρείται από πολλούς νεκρός.

    Όλα καλά λέω εγώ, αλλά η ένσταση μου πάει στον Gavin Hood.
    Και πως να μην έχω αφού στην τελευταία του ταινία X-Men Origins: Wolverine  το αποτέλεσμα δεν ήταν και πολύ καλό.

    Δεν νομίζω οτι ήταν και η καλύτερη επιλογή.
    Τι να πώ, μακαρι να διαψευστώ.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Hailee Steinfeld του True Grit συζητά για πρώτο ρόλο στο Ender's Game Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top