F Νέο βιβλίο από τη Stephanie Meyer με τίτλο The Host, η Saoirse Ronan στο cast - FilmBoy Νέο βιβλίο από τη Stephanie Meyer με τίτλο The Host, η Saoirse Ronan στο cast - FilmBoy
  • Latest News

    Νέο βιβλίο από τη Stephanie Meyer με τίτλο The Host, η Saoirse Ronan στο cast

    Γράφει ο Κώστας Τσώκος.

    Μετά την JK Rowling, η Stephanie Meyer είναι λογικά η 2ο πιο δημοφιλής γυναίκα συγγραφέας.

    Εδώ και λίγα χρόνια καμαρώνει μάλιστα τη μεταφορά του Τwilight και τώρα που το πόνημα αυτό τελειώνει, ετοιμάζεται για το επόμενο.

    Και ο τίτλος αυτού;
    The Host.

    Όχι, καμία σχέση με το νοτιοκορεάτικο monster movie του 2006.
    Εδώ θα δούμε την επόμενη ολοκληρωμένη δουλειά της συγγραφέως με τη υπόθεση να έχει ως εξής:

    "Ο κόσμος μας έχει καταληφθεί από έναν αόρατο εχθρό.

    Οι άνθρωποι γίνονται ξενιστές γι'αυτούς τους εισβολείς, οι οποίοι καταλαμβάνουν τα μυαλά τους αφήνοντας τα σώματα τους άθικτα.
    Το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας έχει υποκύψει σε αυτό, με τις ζωές όλων να συνεχίζονται χωρίς να έχουν καταλάβει τίποτα.

    Η Melanie, μια απ'τους λίγους ανθρώπους που είχαν μείνει και αντιστέκονταν, όταν αιχμαλωτίστηκε πίστευε πως ήρθε το τέλος της.

    Η Wanderer, η ψυχή που εισέβαλε στο σώμα της Μelanie, είχε προειδοποιηθεί για τις δυσκολίες που κρύβει το να ζεις σε ένα ανθρώπινο σώμα: τα συντριπτικά συναισθήματα, το πλεόνασμα των αισθήσεων, οι πολύ ζωντανές μνήμες.

    Αλλά υπήρχε μια ακόμη δυσκολία που η Wanderer δεν περίμενε: ο προηγούμενος ένοικος του σώματος της Μelanie αρνούνταν να παραιτηθεί από την κατοχή του μυαλού της.
    '

    Παρακάτω μάς λέει η σύνοψη:

    "Η Wanderer ανιχνεύει τις σκέψεις της Melanie, ελπίζοντας να ανακαλύψει τι απέγιναν οι υπόλοιποι απ΄τους ανθρώπους που αντιστέκονταν.

    Αντί αυτού, η Melanie γεμίζει το μυαλό της με οράματα για τον άντρα που αγαπάει, τον Jared ο οποίος ζει ακόμα κρυμμένος.

    Αδύναμη να χωρίσει την Melanie από τις επιθυμίες του σώματος της, η Wanderer αρχίζει να λαχταρά τον άντρα αυτόν, και ενώ στην ίδια έχει ανατεθεί να τον φανερώσει.

    'Οταν εξωτερικές δυνάμεις μετατρέψουν την Wanderer και τη Melanie σε απρόθυμους συμμάχους, ξεκινούν και οι δύο μια επικίνδυνη και αβέβαιη αναζήτηση για τον άντρα που αγαπούν.
    '

    Μάλιστα.
    Κάτι σαν Invasion of The ...Twilight Snatchers μου φαίνεται με ρομαντικό υπόβαθρο.

    Κουλό;
    Σίγουρα όχι πιο κουλό από στήθη βρυκολάκων που λαμπιρίζουν!

    Το βιβλίο πάντως πρωτοκυκλοφόρησε το 2008 και μεταξύ άλλων ασχολείται με θέματα όπως να αγαπάς το σώμα σου όπως είναι, τη σχέση μάνας/παιδιού, την ανάγκη να αλλάξουμε τις ζωές μας γι'αυτούς που αγαπάμε και το να μην ταιριάζεις σε μια κοινωνία διαφορετική από σένα.

    Δηλαδή εδώ έχουμε ένα πιο science fiction υπόβαθρο, μόνο και μόνο για να ξαναδούμε μια Twilight ιστορία.

    Λογικό είναι μιας και της συγγραφέως της πήρε ένα χρόνο να το γράψει όταν βρίσκονταν ακόμα στην επεξεργασία του 'Eclipse'.

    Το φιλμ θα σκηνοθετήσει ο Andrew Niccol των Gattaca, Simone και του επερχόμενου In Time ενώ στο καστ, μαζί με την Saoirse Ronan (Hanna) και τον Jake Abel (Percy Jackson and The Olympians) προστέθηκε στο ρόλο του Jared ο Max Irons, γιος του Jeremy Irons που τον είχαμε δει και στο Red Riding Hood.

    Η παραγωγή της ταινίας θα ξεκινήσει τον Φλεβάρη του 2012
    Η γνώμη σας;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Νέο βιβλίο από τη Stephanie Meyer με τίτλο The Host, η Saoirse Ronan στο cast Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top