F Seven Days in Utopia - FilmBoy Seven Days in Utopia - FilmBoy
  • Latest News

    Seven Days in Utopia

    Βασισμένη στο best seller του David Cook 'Golf's Sacred Journey: Seven Days at the Links of Utopia' - ένα βιβλίο που υπήρξε ιδιαίτερα δημοφιλές στους αθλητικούς κύκλους - η δραματική ταινία βασίζεται στο αξίωμα ότι ο Θεός ενδιαφέρεται για τα αθλητικά γεγονότα και που μάλιστα αν μπορούσε θα είχε αγοράσει εισητήριο διαρκείας σε πολλά από αυτά.

    Γελάτε, αλλά αυτή η πεποίθηση είναι πολύ διαδεδομένη σε χριστιανικά σχολεία του Νότου της Αμερικής και στο NFL!

    Η ανεξάρτητη αυτή παραγωγή έχει ένα πολύ καλό cast και μπορεί να υπερηφανεύεται για την ειλικρίνεια των προθέσεων του και την προσπάθεια να πείσει για την ύπαρξη υψηλότερων αξιών στη ζωή από τις βαθμολογίες στον αθλητισμό και τις οικονομικές απολαβές.

    Ο Luke Chisholm (Lucas Black, Get Low) είναι επαγγελματίας γκόλφερ αλλά βρίσκεται σε ένα είδος υπαρξιακής Οιδιπόδειας αγωνίας, καθώς στη τελευταία τρύπα ενός μεγάλου τουρνουά αποτυγχάνει, οδηγώντας τον αυταρχικό πατέρα του (Joseph Lyle Taylor) να του γυρίσει τη πλάτη με αποστροφή...


    Οργισμένος και ντροπιασμένος, ο Luke οδηγεί αλαφιασμένος για να συναντήσει μια πόλη του Texas με 375 κατοίκους, ονόματι Utopia.

    Γνωρίζεται με τον ηλικιωμένο ιδιοκτήτη φάρμας Crawford (Robert Duvall, Get Low) και αναγκάζεται να μείνει τη νύχτα του στη πόλη, όπου θα γνωρίσει τη σερβιτόρα Sarah (Deborah Ann Woll, Mother's Day). 


    Ο Crawford προτείνει στον Luke να μείνει 7 ημέρες στην Utopia, υποσχόμενος πως θα βελτιώσει το παιχνίδι του γκολφ.

    Παίζουν ακόμη η Melissa Leo (Red State), ο Robert Bear (127 Hours) και άλλοι.

    Το Seven Days in Utopia είναι μια απλή Χριστιανική παραβολή για τα σπορ, καμουφλασρισμένη σε μια Τεξανή έκδοση ενός Karate Kid για golf!

    Οι κριτικές είναι πολύ κακές αλλά άνοιξε σε 500 αίθουσες στις 2 Σεπτεμβρίου στην Αμερική και έχει μαζέψει μέχρι σήμερα πάνω από $4 εκατομμύρια.



    Seven Days in Utopia trailer by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Seven Days in Utopia Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top