F Η Amber Heard δίπλα στον Dominic Cooper στο Motor City - FilmBoy Η Amber Heard δίπλα στον Dominic Cooper στο Motor City - FilmBoy
  • Latest News

    Η Amber Heard δίπλα στον Dominic Cooper στο Motor City

    Γράφει ο Κώστας Τσώκος.

    Η Amber Heard, μια απ'τις πιο σέξι νεαρές ηθοποιούς της εποχής μας ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στην ταινία Motor City.

    Σε αυτήν θα έχει συμπρωταγωνιστή τον Dominic Cooper, ο οποίος μετά το Mamma Mia που τον έκανε γνωστό, πάει όλο και καλύτερα.

    Μάλιστα, μετά την ολιγόλεπτη εμφάνιση του στο Captain America ακούστηκε ακόμα πιο έντονα για την διπλή ερμηνεία του στο The Devil's Double.(σημ. από Κώνσταντίνο: εκπληκτικός σε διπλό δύσκολο ρόλο, καλούτσικη ταινία).

    Η σκηνοθεσία θα είναι του Albert Hughes, ο οποίος είχε σκηνοθετήσει με τον αδερφό του Allen τα From Hell, The Book of Eli και Menace II Society και εδώ θα βρεθεί μόνος του για πρώτη φορά...


    Το σημαντικότερο αφορά το σενάριο του νεοφερμένου Chad St.John, το οποίο απ'το 2009 βρίσκεται μαζί με άλλο ένα δικό του στην λεγόμενη Black List του Hollywood ή αλλιώς τα καλύτερα σενάρια που δεν έχουν γίνει ακόμη ταινίες.

    Η ταινία απ΄την άλλη περιγράφεται σαν ένα θρίλερ εκδίκησης με τον Cooper να πρωταγωνιστεί στο ρόλο ενός άντρα που μόλις βγήκε απ'την φυλακή και σκοπεύει να οργανώσει την εκδίκηση του, ενάντια σε αυτούς που τον παγίδευσαν.

    Συνηθισμένο φαίνεται σαν στόρι, αλλά και μόνο για χάρη αξίζει της Heard αξίζει να ακουστεί (no pun intended!).

    Άλλωστε την θηλυκή πρωταγωνίστρια την θαυμάσαμε ακόμα και σε σαπίλες σαν Drive Angry, And Soon The Darkness κλπ.

    Θα δείξει...
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Amber Heard δίπλα στον Dominic Cooper στο Motor City Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top