F Horrorant Weekly: A Serbian Film, Apollo 18, Dream House, Evidence of a Haunting - FilmBoy Horrorant Weekly: A Serbian Film, Apollo 18, Dream House, Evidence of a Haunting - FilmBoy
  • Latest News

    Horrorant Weekly: A Serbian Film, Apollo 18, Dream House, Evidence of a Haunting

    Τώρα που τα επεισόδια του Horror Trailer Park απέκτησαν καθημερινή 'εκπομπή' στο νέο μέλος του FilmBoy Network, το FilmBoy ξεκίνησε μια νέα στήλη από την οποία θα βλέπουμε κάθε Τετάρτη τα τέσσερα σπουδαιότερα review/preview ταινιών τρόμου, όπως παρουσιάστηκαν στο Horrorant.


    A Serbian Film review

    Το Salo (120 Days of Sodom) και το A Serbian Film έχουν κάτι κοινό μεταξύ τους.
    Δεν ήμουν έτοιμος για αυτά που είδα όταν κάθισα να τα παρακολουθήσω.

    Φυσικά, είχα μια ιδέα για το πόσο τρομακτικά θα ήταν, αλλά δεν είχα καταλάβει ότι θα έβλεπα έναν διαφορετικό είδος ‘τρόμου’.

    Κανείς δε μου είπε ότι αυτές οι δυο ταινίες θα με έκαναν ψυχολογικά άρρωστο και θα με έκαναν να αναρωτηθώ ξανά το πόσο παρεξηγημένος είναι ο χώρος των ταινιών τρόμου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.


    Apollo 18 review

    Το μεγαλύτερο ποσοστό των ταινιών τρόμου κάνουν χρήση ενός πανίσχυρου φόβου που υπάρχει στο DNA μας: ο φόβος για το άγνωστο.

    Αυτό που κρύβεται στη διπλανή σκιά που φαίνεται να μεγαλώνει και που εμείς κοιτάζουμε χωρίς να ανοιγοκλείσουμε καν τα μάτια...
    Η ανησυχητική ησυχία σε έναν φαινομενικά απαγορευμένο χώρο...

    Και πιο είναι το απόλυτο άγνωστο με τις περισσότερες σκοτεινές πλευρές, τις ψυχρές σκιές και τους τρομακτικούς ανεξερεύνητους πιθανούς κινδύνους;
    Το φεγγάρι φυσικά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.



    Dream House

    Θα πρέπει τα λεφτά να ήταν πολλά, αλλιώς πώς να εξηγήσω το A-List cast σε ένα ghost house θρίλερ που και στο χαρτί ακόμα, δε θα μπορούσε να φαίνεται κάτι παραπάνω από ένα κλισέ horror των ραφιών.

    Οικογένεια που μετακομίζει σε ένα στοιχειωμένο σπίτι και που τελικά κάποια μέλη της έχουν κάποια πράγματα να κρύψουν;

    Ελάτε τώρα, αν διαβάζατε αυτό το χιλιοειπωμένο στόρι στη πίσω πλευρά ενός dvd, θα το νοικιάζατε;

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.



    Evidence of a Haunting

    Αυτή την εποχή στην Αμερική υπάρχουν πολλά shows κυνηγών φαντασμάτων που υποτίθεται βασίζονται όλα σε πραγματικά συμβάντα.

    Υπάρχει το 'Ghost Hunters', το 'Destination Truth', το 'Fact or Faked: Paranormal Files' και άλλα τόσα που προβάλλονται στο SyFy Channel!

    Ο σεναριογράφος/σκηνοθέτης Joey Evans είδε μπροστά του μια ευκαιρία για να κάνει ταινία αυτά τα tv shows.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Horrorant Weekly: A Serbian Film, Apollo 18, Dream House, Evidence of a Haunting Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top