F Ο Chris Evans στη θέση του James Franco στο The Iceman - FilmBoy Ο Chris Evans στη θέση του James Franco στο The Iceman - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Chris Evans στη θέση του James Franco στο The Iceman

    Γράφει ο Κώστας Τσώκος.

    Evans μέσα, Franco έξω.

    Σύμφωνα με το Dealine, ο Chris Evans είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον James Franco και θα παίξει δίπλα στον Michale Shannon, στην μεταφορά του βιβλίου 'The Iceman: The True Story of a Cold-Blooded Killer'.

    Η σκηνοθεσία θα είναι του Ariel Vromen (Danika, RX) ενώ τη ...βρώμικη δουλειά του σεναρίου έχει αναλάβει o Morgan Land (RX).

    To σενάριο της ταινίας που θα τιτλοφορείται απλά "The Iceman" θα βασίζεται στο προαναφερθέν βιβλίο αλλά και σε υλικό από συνεντεύξεις,του ντοκιμαντέρ The Iceman Tapes: Conversations with a Killer.

    Όσο για την υπόθεση, δείτε παρακάτω τι μας λέει η επίσημη περιγραφή της ταινίας:

    "To The Iceman είναι η αληθινή ιστορία του Richard Kuklinski (Michael Shannon), μια ιστορία ηλεκτρισμένης έντασης όπου μαθαίνουμε για τη ζωή ενός διαβόητου εκτελεστή της μαφίας αλλά και τρυφερού οικογενειάρχη.

    Το παρατσούκλι Iceman το απέκτησε επειδή συνήθιζε να παγώνει τα πτώματα όσων σκότωνε, αποκρύπτωντας έτσι τον χρόνο του κάθε θανάτου και ξεγελώντας την αστυνομία.

    Ήταν ένας άνθρωπος που χρησιμοποιούσε τις βίαιες τάσεις του και την αποστασιοποίηση απ΄τις συνέπειες τους, για να χτίσει μια ειδυλλιακή οικογενειακή ζωή.

    H οικογένεια και οι γείτονες του, μην έχοντας ιδέα για την θανατηφόρα εναλλακτική ζωή του, νόμιζαν ότι ήταν πάντα ένας μέσος επιχειρηματίας.

    Ο Kuklinski σκότωσε πάνω από 100 ανθρώπους για όσο ζούσε και χωρίς να νιώσει ποτέ τύψεις για ότι έκανε εκτός απ'το ότι πλήγωσε την οικογένεια του
    ".

    Συνάντηση υπερηρώων λοιπόν μιας και ο Evans, που θα υποδύεται εδώ τον μέντορα/δολοφόνο Mr Softee, είναι πλέον γνωστός και ως Captain America ενώ ο Shannon θα είναι ο κακός General Zod στο Man of Steel.

    Μια απορία έχω μόνο που στην πορεία γίναν δύο: πως και ήταν τόσο ψύχραιμος με την οικογένεια του όταν είχε σκοτώσει τόσους ανθρώπους και 2ον δεν ήξερε ότι έτσι κι αλλιώς θα την πλήγωνε, όταν κάποια στιγμή το μάθαιναν;

    Αυτό πάει να πει cold-blooded killer και άβυσσος η ψυχή του ζώου που λέγεται άνθρωπος...
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Chris Evans στη θέση του James Franco στο The Iceman Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top