F Ερωτική ημερομηνία και τίτλος για το Die Hard 5 με τον Bruce Willis - FilmBoy Ερωτική ημερομηνία και τίτλος για το Die Hard 5 με τον Bruce Willis - FilmBoy
  • Latest News

    Ερωτική ημερομηνία και τίτλος για το Die Hard 5 με τον Bruce Willis

    Ποιος είπε ότι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου βγαίνουν μόνο αισθηματικές ταινίες;

    H 20th Century Fox ανακοίνωσε την 14η Φεβρουαρίου 2013 ως ημέρα κυκλοφορίας του A Good Day to Die Hard, με τον Bruce Willis να επιστρέφει στο ρόλο του John McClane.

    Σκηνοθετεί ο John Moore, μια επιλογή που αντιμετωπίστηκε με σκεπτικισμό από τον δικό μας Κώστα Τσώκο, όταν οι εναλλακτικές ήταν πολλές και αξιόλογες.

    Σήμερα έχουμε την επίσημη σύνοψη που έστειλε στα έντυπα η 20th Century Fox:

    Από το πρώτο Die Hard το 1988, o John McClane είναι πάντα στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή και με τις ικανότητες του αντιμετωπίζει τρομοκράτες και σώζει τον κόσμο.

    Τώρα, ο McClane αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη πρόκληση του, αυτή τη φορά σε διεθνή επίπεδο, όταν ο αποξενωμένος γιος του Jack μπλέκεται σε μια τολμηρή απόδραση από τη φυλακή ενός αδίστακτου Ρώσου ηγέτη.

    Πατέρας και γιος πρέπει να εργαστούν από κοινού για να μείνουν ζωντανοί αλλά και να διατηρήσουν τη δημοκρατία στον κόσμο μας. 


    Λοιπόν, η ταινία θα γυριστεί στη Ρωσία και σίγουρα θα δούμε τον γιο του John McClane, τον Jack (ρόλο τον οποίο ακόμα δεν έχουν βρει ποιος θα τον υποδυθεί).

    Τα τρία πρώτα Die Hard κυκλοφόρησαν μέσα σε 7 χρόνια (1988-1995) ενώ το Live Free or Die Hard βγήκε 12 χρόνια μετά (2007).

    Κάποιοι ίσως έχουν αμφιβολίες κατά πόσο ο Bruce Willis θα είναι σε θέση να κάνει τον action star στην ηλικία των 56, αλλά θα έχουμε καιρό για να το συζητάμε αυτό.

    Προσωπικά, ...In Bruce We Trust'.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ερωτική ημερομηνία και τίτλος για το Die Hard 5 με τον Bruce Willis Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top