F Everything Must Go - FilmBoy Everything Must Go - FilmBoy
  • Latest News

    Everything Must Go

    Στο Everything Must Go ο Will Ferell δίνει μια ερμηνεία που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που γνωρίζουν και αγαπούν οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί του ηθοποιού.

    Αντίθετα, αυτό είναι το είδος της ταινίας που συνηθίζουν να βλέπουν άνθρωποι που αντιπαθούν ταινίες του είδους που παίζει ο Will Ferell!

    Και αναρωτιέμαι ...ποιος τελικά θα πάει να δει αυτό το φιλμ.

    Και είναι κρίμα, γιατί αυτή ακριβώς είναι η ταινία που - αν πιστέψουμε τις καλές κριτικές συνολικά – θα μπορούσε να αλλάξει για πάντα τον τρόπο που βλέπουν κάποιοι, ηθοποιούς σαν τον Will Ferell.

    Το Everything Must Go του πρωτοεμφανιζόμενου Dan Rush είναι μία indie δραμοκομεντί (περισσότερο το πρώτο) βασισμένη στο short του Raymond Carver 'Why Don't You Dance?',  ...



    ...όπου πρωταγωνιστεί ο Will Ferell στο ρόλο του Nickolas Halsey ο οποίος έχει μια πραγματικά κακή ημέρα.

    Απολύεται από τη δουλειά του στην οποία δούλευε τα τελευταία 16 χρόνια και ήταν καλός σε αυτήν και επιστρέφοντας στο σπίτι θα βρει τις κλειδαριές αλλαγμένες, τη γυναίκα του να τον έχει εγκαταλείψει και όλα τα υπάρχοντα του στο μπροστινό μέρος του γκαζόν.

    Παρά το γεγονός ότι ο ήρωας είναι καλός άνθρωπος, φιλικός και έξυπνος, είναι επίσης και αλκοολικός και αυτό φαίνεται να έχει κουράσει τους γύρω του. 


    Με τους τραπεζικούς λογαριασμούς του παγωμένους, ο Nick φτιάχνει ένα υπαίθριο παζάρι με τα υπάρχοντα του, κάθεται στην αναπαυτική του καρέκλα και πίνει μπύρες για 5 ημέρες, όση η διορία που του έδωσαν οι μπάτσοι για να μαζέψει και να φύγει.

    Σε αυτές τις μέρες θα γνωρίσει την έγκυο γειτόνισσα (Rebecca Hall, The Town) και θα γίνει φίλος με ένα μοναχικό αγόρι (Christopher Jordan Wallace) του οποίου η μητέρα  είναι νοσοκόμα και φροντίζει έναν ηλικιωμένο στη γειτονιά.

    Παίζουν ακόμη ο Michael Pena (The Lincoln Lawyer), o Stephen Root (The Conspirator) και η Laura Dern (Little Fockers).

    Το Everything Must Go έκανε πρεμιέρα στο Toronto τον περασμένο Σεπτέμβριο και προβλήθηκε σε λίγες Αμερικάνικες αίθουσες στις 13 Μαίου.



    Everything Must Go trailer by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Everything Must Go Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top