F Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 22/9/2011 - FilmBoy Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 22/9/2011 - FilmBoy
  • Latest News

    Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 22/9/2011

    Πολλές ταινίες έκαναν πρεμιέρα χθες στις ελληνικές αίθουσες αλλά τη παράσταση θα κλέψει το Drive, κρίνοντας από τη τεράστια αποδοχή που έτυχε στις Νύχτες Πρεμιέρας λίγες μέρες πριν.


    Drive, του Nicolas Winding Refn.
    Ανώνυμος οδηγός (Ryan Gosling) είναι ένας συμπαθής μοναχικός χαλαρός τύπος που, την ημέρα βοηθάει τον μηχανικό φίλο του Shannon (Bryan Cranston) στο συνεργείο και σε διάφορες ταινίες όπου κάνει τον κασκαντέρ, το βράδυ όμως δουλεύουν για τις συμμορίες ώς οδηγοί διαφυγής.

    Υποψήφια για Χρυσό Φοίνικα, νικητής Καλύτερης Σκηνοθεσίας στις φετινές Κάννες και sold out μέρες πριν στις Νύχτες Πρεμιέρας.





    Johnny English: Η Επιστροφή (Johnny English Reborn), του Oliver Parker.
    Ο κατάσκοπος Johnny (Rowan Atkinson) πέρασε τα τελευταία χρόνια σε μοναστήρι στην Ασία μαθαίνοντας νέες τεχνικές όπως τη δύναμη της σκέψης, γυμνάζοντας το πιο αδύναμο μέρος του σώματος του, δηλαδή το μυαλό του.

    Όταν όμως η επικεφαλής της MI7 (Gillian Anderson) μαθαίνει για μια απόπειρα κατά της ζωής του Κινέζου πρωθυπουργού, η ομάδα της πρέπει να βρει τον ανορθόδοξο πράκτορα και μαζί να χρησιμοποιήσουν την τελευταία λέξη της υψηλής τεχνολογίας για να διελευκάνουν ένα πλέγμα συνωμοσίας που αγγίζει την KGB, τη CIA, ακόμα και την ίδια τη MI7.

    Abduction, του John Singleton.
    Ο έφηβος Nathan (Taylor Lautner) βρίσκει στο internet μια φωτογραφία του, στην ιστοσελίδα αγνοούμενων ανθρώπων.

    Από εκείνη τη στιγμή όλα αλλάζουν στη ζωή του πιτσιρικά, σε μια ζωή που θεωρούσε ότι ήταν δική του αλλά ...

    Αφηνιασμένους ρυθμούς και γρήγορη δράση σε ένα κλασικό girly-action money-making movie με σκοπό τα εισητήρια των θαυμαστριών.





    The Bang Bang Club, του Steven Silver.
    4 Νοτιοαφρικανοί φωτορεπόρτερ καλύπτουν τις αιματηρές τελευταίες ημέρες του απαρτχάιντ και γίνονται γνωστοί στο διεθνή τύπο ως 'The Bang Bang Club'.

    Παρά τη φήμη τους και τον rock n'roll τρόπο ζωής τους, και οι τέσσερις σημαδεύονται από τη φρίκη του πολέμου και υποφέρουν από τα ηθικά διλήμματα της δουλειάς τους.

    Βασισμένο σε αληθινή τραγική ιστορία.





    Μα Πώς Τα Καταφέρνει! (I Don't Know How She Does It), του Douglass McGrath.
    Η Kate (Sarah Jessica Parker) είναι στέλεχος επενδύσεων και προστάτης μιας οικογένειας τεσσάρων.

    Ο άντρας της Richard (Greg Kinnear) αναλαμβάνει περισσότερες δουλειές και η ζωή τους γίνεται ένα μπέρδεμα αντιφατικών ευθυνών.

    Όταν ένα επενδυτικό σχέδιο της Kate προσελκύει την προσοχή ενός υψηλόβαθμου στέλεχους της εταιρείας (Pierce Brosnan), εκείνη πρέπει να πηγαινοέρχεται συχνότερα μεταξύ σπιτιού στη Βοστώνη και γραφείου στη Νέα Υόρκη.

    Καλό Σινεμά.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας από 22/9/2011 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top