F Το sequel του G.I.Joe: Rise of Cobra έχει νέο όνομα, χαρακτήρες και ημερομηνία - FilmBoy Το sequel του G.I.Joe: Rise of Cobra έχει νέο όνομα, χαρακτήρες και ημερομηνία - FilmBoy
  • Latest News

    Το sequel του G.I.Joe: Rise of Cobra έχει νέο όνομα, χαρακτήρες και ημερομηνία

    Γράφει ο Bustart.

    Μια χαρά το πάει η Hasbro, που έχει το franchise και στην ουσία δίνει τις κατευθυντήριες γραμμές στην Paramount, με το sequel-που έγινα-κάτι-σαν-reboot του G.I. Joe
    Κι ας μας έχει ταράξει στις αλλαγές, ακόμα και για τις ημερομηνίες.

    Μετά την απροσδόκητη, εμπορική φυσικά (αν και εμένα μου άρεσε το 1ο Joe-ξέρω γίνομαι βλάσφημος προς την σειρά, αλλά τι να κάνεις) επιτυχία του Rise of Cobra που απέφερε $302 εκατ. μόνο στο box office το 2009, η Hasbro το σκέφτηκε καλά για το sequel.

    Από τη μία οι κακές κριτικές, που μπορεί να μην έκοψαν τη φόρα στην 1η ταινία, αλλά τη δεύτερη φορά πάντα τη πατάς, και από την άλλη ο πολύ μεγάλος αριθμός από χαρακτήρες που υπάρχουν στο franchise, οδήγησαν την Hasbro στην απόφαση να τα ξηλώσει όλα! 

    Σκηνοθέτη, σεναριογράφους, ηθοποιούς! 
    Αλλά για αυτό μπορείς να διαβάσεις κι εδώ..

    Έτσι και το ενδιαφέρον του κόσμου ...


    ...θα κερδίσει με το νέο cast και team, ειδικά το δίδυμο των σεναριογράφων, Rhett Reese και Paul Wernick (Zombieland) είναι εγγύηση, αλλά και καινούργιο merchandise θα βγάλει στην αγορά. 

    Τι δε μας σκέφτεται εμάς τα θύματα, ε συλλέκτες ήθελα να πω, νομίζετε η Hasbro
    Μόνο με τις ψιλό μούφα είναι αλήθεια φιγούρες της 1ης ταινίας θα μείνουμε;

    Ναι υπάρχει μια μικρή ειρωνεία στα παραπάνω, γιατί η Hasbro το έχει παρακάνει με τις κυκλοφορίες των action figures των Joes! 
    Αν δεν πιστεύετε πατήστε εδώ!

    Στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα βρεθεί λοιπόν ο Jon Chu του Justin Bieber (ωχ αμάν, ελπίζω να μη δούμε κάνα action μιούζικαλ!) ενώ από το αρχικό cast θα γυρίσουν μόνο οι Channing Tatum (The Eagle), Lee Byun-hun (Snake Eyes) και Ray Park (Storm Shadow). 

    Ποιοι καινούργιοι ηθοποιοί και χαρακτήρες θα προστεθούν; 
    Keep reading...

    Δεν είναι μόνο αυτές οι αλλαγές που έκανε η Hasbro και Paramount.

    Και το ύφος της νέας ταινίας θα είναι, ναι γίνομαι κουραστικός αλλά δε φταίω εγώ, πιο σκοτεινό και gritty, με περισσότερη έμφαση και στους χαρακτήρες. 

    Αν και το GI Joe αποτελεί την ιδανική περίπτωση για να βγάλει ένας σκηνοθέτης όλα τα αμερικάνικα κόμπλεξ του, ...ξέρετε επικές μάχες με αμερικανούς στρατιώτες που μάχονται για το καλό του κόσμου και εκεί που όλα μοιάζουν χαμένα κάτι γίνεται και τελικά τους ξακάνουν όλους (πόσο γέλασα με το Battle Los Angeles δε λέγεται) το ότι ο Jon Chu θέλει να εμβαθύνει, στους χαρακτήρες και ότι το sequel δεν θα είναι απλά μια ακόμα action ταινία, ίσως μας γλυτώσει από μερικές αμερικανιές.

    Άλλαξε και η ημερομηνία εξόδου στις αίθουσες. 
    Από 10 Αυγούστου 2012 πήγε περίπου ένα μήνα νωρίτερα, στις 29 Ιουνίου, πιθανότατα για να αποφύγει τα The Bourne Legacy και Total Recall, που είναι, προς το παρόν, προγραμματισμένα να βγουν στις 10 Αυγούστου.

    Α, άλλαξε και ο τίτλος του sequel! 
    Η Paramount επέλεξε έναν πιο ταιριαστό τίτλο από το αρχικό “G.I. Joe: Cobra Strikes”, αφού ο Cobra Commander δεν θα κάνει την εμφάνιση του και πλέον το sequel τιτλοφορείται “G.I. Joe: Retaliation.

    ...Και δεν θα γυριστεί σε 3D ή θα γίνει κάποια μετατροπή αργότερα πριν κυκλοφορήσει η ταινία στις αίθουσες. 

    Κάτι που μας ξάφνιασε λιγάκι, καθώς νομίζαμε και γράψαμε φυσικά σε παλιότερο άρθρο μας, πως ρόλο στην επιλογή του Jon Chu για να αναλάβει τη σκηνοθεσία έπαιξε η εμπειρία του στο 3D με το Step Up

    Ίσως η Paramount να μη θέλει να επιβαρύνει τον θεατή με το έξτρα κόστος στο εισιτήριο και τελικά τον απομακρύνει από την ταινία.

    Τι λέτε, καλοδεχούμενες οι αλλαγές ή το sequel-semi reboot είναι καταδικασμένο να αποτύχει;

    Για τους καινούργιους ηθοποιούς στο cast δεν σας είπα. 
    Ε δεν θα έχει μόνο ο Αργύρης post με part I και II!
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το sequel του G.I.Joe: Rise of Cobra έχει νέο όνομα, χαρακτήρες και ημερομηνία Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top