F Η Catwoman, το ...Batwing και τα συμπεράσματα για το Dark Knight Rises - FilmBoy Η Catwoman, το ...Batwing και τα συμπεράσματα για το Dark Knight Rises - FilmBoy
  • Latest News

    Η Catwoman, το ...Batwing και τα συμπεράσματα για το Dark Knight Rises

    Γράφει ο Κωνσταντίνος Τσώκος.

    Ένα ένα αρχίζουν πλέον να πετάγονται τα στοιχεία για το Dark Knight Rises και μετά τις επικές κόμικ πόζες των Batman, Bane και Marrion Cotillard, ήρθε και η σειρά της Catwoman!

    Οι φωτογραφίες έχουν ήδη κυκλοφορήσει και μας συγχωρείτε για την καθυστέρηση, αλλά ελέω διακοπών ...καταλαβαίνετε!


    Όπως πάντα όμως, στο FilmBoy θα διαβάσετε ...διαφορετικά τις ειδήσεις.

    Βλέπουμε λοιπόν την Catwoman πάνω σε κάτι που θυμίζει ...




    ...το bat-pod του Batman (λέτε να του το έκλεψε;), με μια στολή όπως την περιμέναμε, δερμάτινη και να καλύπτει όλο το σώμα, που να ταιριάζει και στην πιο πρόσφατη εκδοχή απ'τα κόμικ αλλά και στο όσο το δυνατόν ρεαλιστικό σύμπαν που έχει χτίσει ο Nolan.

    Το θέμα είναι η Hathaway και η μάσκα, η οποία αφήνει να φανούν πολλά χαρακτηριστικά του προσώπου της και θυμίζει πιο πολύ ...Batgirl παρά Catwoman.
    Δεν υπάρχει δηλαδή κάποια αίσθηση μοιραίου που θα άλλαζε την εικόνα που έχουμε.

    Οι εικόνες είναι ακόμα από πρώιμο στάδιο των γυρισμάτων, αλλά αν κρίνουμε και από μια πρόσφατη της Hathaway ως Selina Kyle, εδώ η Catwoman μάλλον πάει για εφηβική προσέγγιση. 


     
















    Δεν έχουμε την Burton-ική psycho, ούτε και την δευτεράντζα-'στα πετάω σχεδόν όλα'-της Berry, όμως τι μοιραίο μπορεί να προσδώσει ένα έτσι κι αλλιώς γλυκό πρόσωπο, τα χαρακτηριστικά του οποίου δεν καλύπτονται επαρκώς;

    Η ίδια η Hathaway δήλωσε ότι οι εικόνες που έχουν διαρεύσει παρουσιάζουν μόνο τα μισά απ'όσα έχουμε δει, ότι η στολή είναι απλά το ένα δέκατο της πραγματικής και ότι ο Nolan έχει ακόμα να μας δείξει πράγματα που ούτε έχει φανταστεί ποτέ ο νους μας.

     
    Συν ότι όσο κι αν προκαλεί κάποια σύγχυση το όλο κράξιμο με το παραμικρό, εκείνος το διασκεδάζει καθώς διαπιστώνει και η ίδια η Anne ότι κατέχει απόλυτα τον έλεγχο.

    Επιπλέον διέρευσε και μια φωτογραφία ενός περίεργου οχήματος/μηχανήματος, σε μια σκηνή που πιθανότατα γυρίζεται σε ένα τούνελ.
    Προς το παρόν οι ακριβείς λεπτομέρειες του σχεδιασμού του παραμένουν άγνωστες αλλά υπάρχουν φήμες ότι θα αποτελεί το Batwing ή τη βάση για κάποιο άλλο όχημα. 


    Από αυτά που βλέπουμε ο Nolan κρατάει τη γραμμή της τριλογίας του ΚΑΙ στα οχήματα, εξακολουθώντας να θυμιζει χοντροκομμένες εκδοχές μιλιταριστικών οχημάτων, κάτι που για εμάς αποτελεί ένα απ'τα λίγα πράγματα που μας χαλάνε στο ρεαλιστικό του σύμπαν.

    Ελπίζουμε να δούμε ένα πραγματικό έπος και όχι επαναλαμανόμενα μοτίβα, αν και δεν μπορεί κανείς να κρίνει επιφανειακά (έλεος με τις υστερίες των trolls στα forums) μόνο από στολές και οχήματα, καθώς αυτό που μετράει περισσότερο είναι πάντα η υπόθεση.

    Για να troll-άρω και γω λίγο(!), αυτή η Hathaway πάντως μπορεί να αποτελεί το ομορφότερο αμόρε της τριλογίας αλλά είναι τέτοια η φύση του προσώπου της που δεν σου κάνει για μοιραία γυναίκα/κλέφτρα.
    Και όσο και να προσπαθήσει λίγο δύσκολο να μην βλέπεις μπροστά σου την ...Princess Diaries ή το Devil Wears Prada.

    Μπορεί να κάνει διάφορα 'κολπάκια' με τη φωνή ή το πρόσωπο ίσως, ποιος ξέρει.
    Αλλά δεν είναι και κάθε μέρα του Άι...Heath Ledger/Joker(μεγάλη η χάρη του) που καλύπτονταν και από ένα make-up.

    Είδομεν!


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Catwoman, το ...Batwing και τα συμπεράσματα για το Dark Knight Rises Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top