F Απίθανες σκηνές από τα γυρίσματα του Dark Knight Rises + (video) - FilmBoy Απίθανες σκηνές από τα γυρίσματα του Dark Knight Rises + (video) - FilmBoy
  • Latest News

    Απίθανες σκηνές από τα γυρίσματα του Dark Knight Rises + (video)

    Αυτό που λέει ο τίτλος ...
     
    Το FilmBoy βρήκε χθες στα feed του απίστευτες σκηνές από τα γυρίσματα του The Dark Knight Rises του Chris Nolan στο Pittsburgh και συγκεριμένα τη σκηνή μάχης μπροστά στο δημαρχείο της Gotham City εν μέσω χιονοθύελλας!

    Νομίζω ότι οι σκηνές που θα δείτε παρακάτω είναι ό,τι πιο εντυπωσιακό έχετε δει από γυρίσματα ταινιών – τουλάχιστον αυτό ισχύει για μένα.

    Πρόκειται για τη μεγάλη fight scene μεταξύ Batman και Bane (Tom Hardy), του οποίου βλέπουμε και εξ ολοκλήρου τη στολή, η οποία καταγράφηκε από ερασιτεχνικό video και δείχνει, εκτός από τη σκηνή, τον οπερατέρ και τον Nolan στο γερανό να τραβάνε.

    Ακόμα, θα δείτε πολλά batmobil να κινούνται στους δρόμους του Pittsburgh, καθώς και μία (ελεγχόμενη) έκρηξη/σκηνή από τη ταινία.

    Τέλος, υπάρχουν κάποιες φωτογραφίες από αυτά τα πλάνα, καθώς και δύο της Marrion Cotillard που ...ίσως κάνουν ένα μικρό spoiler.

    Ακούω εντυπώσεις.





















    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Απίθανες σκηνές από τα γυρίσματα του Dark Knight Rises + (video) Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top