F Ο Spike Lee για το remake του Oldboy; - FilmBoy Ο Spike Lee για το remake του Oldboy; - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Spike Lee για το remake του Oldboy;

    Δεν ξέρω αν θα πρέπει να χαρώ ή να απογοητευθώ με την είδηση ότι ο Spike Lee βρίσκεται σε συζητήσεις για να σκηνοθετήσει το πολυσυζητημένο remake του Oldboy.

    Για την ακρίβεια, επειδή η είδηση είναι σε επίπεδο ανεπιβεβαίωτων φημών ίσως θα έπρεπε να την αγνοήσω, όπως συνηθίζω να κάνω σε πολλές φήμες που φτάνουν στα αυτιά μου.

    Όμως, την είδηση την έβγαλε πρώτο αποκλειστικά το Twitch το οποίο έχει απίστευτες διασυνδέσεις στο Ασιατικό σινεμά και το οποίο είναι υπεύθυνο για πολλές ορθές Ασιατικές ειδήσεις που έχετε διαβάσει στο FilmBoy.

    Οι πρώτες κουβέντες πάντως είχαν ...




    ...κυκλοφορήσει το Νοέμβριο του 2010 όπου ο Mark Protosevich (Thor) έγραφε ήδη το σενάριο και ο Steven Spielberg με τον Will Smith ήταν στους ενδιαφερόμενους.

    Το σχέδιο αυτό πέθανε αλλά τώρα το Twitch γράφει ότι ο ίδιος σεναριογράφος ετοιμάζει ένα νέο σενάριο το οποίο ενδέχεται να σκηνοθετήσει ο Spike Lee.

    Δεν είμαι ιδιαίτερος οπαδός των ταινιών του αμερικανού σκηνοθέτη - μάλλον το αντίθετο μάλιστα - και προφανώς πολλοί στο Hollywood νιώθουν το ίδιο, αφού πρόσφατα ο Lee εξέφρασε τα παράπονα του:



     'Κανείς δε θέλει να χρηματοδοτήσει ταινίες μου μετά το Miracle at St. Anna, ούτε καν το sequel του Inside Man το οποίο πήγε πολύ καλά.'

    Όσον αφορά το remake του Oldboy, σκέφτομαι ότι αν παρ'ελπίδα το νέο σενάριο δεν είναι ιδιαιτέρως καλό για να τον βοηθήσει, ο Spike Lee είναι ικανός να καταστρέψει έναν από τους λίγους εναπομείναντες Ασιατικούς κινηματογραφικούς cult μύθους.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Spike Lee για το remake του Oldboy; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top