F Είστε έτοιμοι για την Harry Potter Day στο FilmBoy; - FilmBoy Είστε έτοιμοι για την Harry Potter Day στο FilmBoy; - FilmBoy
  • Latest News

    Είστε έτοιμοι για την Harry Potter Day στο FilmBoy;

    Υπήρχε περίπτωση να μην κάνουμε Harry Potter Day εδώ στο FilmBoy;

    Όσοι παρακολουθήσατε τις προηγούμενες θεματικές ημέρες μας – ειδικά το διήμερο μαραθώνιο του X-Men – έχετε μια ιδέα του τί να περιμένετε την Τρίτη 12 Ιουλίου (ημέρα πολύ σημαντική ούτως ή άλλως για μένα) από τους συντάκτες του FilmBoy.

    Όλη την ημέρα, από το πρωί, θα διαβάζετε τα πάντα για το Harry Potter franchise, όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε πριν πάτε στην (παγκόσμια) πρεμιέρα του Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2, θέματα που μόνο εδώ θα μπορούσατε να διαβάσετε.

    Όλο το team του FilmBoy προετοιμάζεται για μια ημέρα-ρεκόρ, με ιδέες πρωτότυπες, αφιερώματα, ανασκοπήσεις, ειδική αναφορά στους fans του Harry Potter, στα Theme Park, τα 'Συνέδρια' ...τα πάντα!

    Αν θεωρείτε ότι θα αξίζει, μπορείτε να προωθήσετε το σημερινό θέμα στα social σας με Likes και Tweets και ότι άλλο νομίζετε.
    Άλλωστε, το μόνο που σας έχω ζητήσει ποτέ είναι η συμμετοχή σας.

    Μέχρι τότε, δείτε το ολοκαίνουργιο Featurette που μας έστειλε η Village πριν λίγες ημέρες και που ξεκινά με το διάσημο τρίο σε ...νηπιακή ηλικία.





    Harry Potter and the Deathly Hallows: Part II... by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Είστε έτοιμοι για την Harry Potter Day στο FilmBoy; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top