F Η μόλυνση έφυγε από το κτίριο στο Rec 3: Genesis που ξεκινάει γυρίσματα - FilmBoy Η μόλυνση έφυγε από το κτίριο στο Rec 3: Genesis που ξεκινάει γυρίσματα - FilmBoy
  • Latest News

    Η μόλυνση έφυγε από το κτίριο στο Rec 3: Genesis που ξεκινάει γυρίσματα

    Από πέρυσι το Μάιο που σας ενημερώσαμε για τα Rec 3: Genesis και Rec 4: Apocalypse δεν υπήρξε τίποτε νεότερο (εκτός από κάποια fake poster), μέχρι σήμερα.

    Σύμφωνα με το Filmax International, ο Paco Plaza ξεκινάει τα γυρίσματα του Rec 3 τη Δευτέρα που μας έρχεται, 4 Απριλίου, με τη Leticia Dolera και τον Diego Martin στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

    Το νέο κεφάλαιο του Ισπανικού horror hit θα ξεκινάει με πιο παραδοσιακό τρόπο κινηματογράφησης αλλά οι ρίζες του φιλμ δεν έχουν ξεχαστεί και οι θεατές θα συνεχίσουν να βρίσκονται μέσα στη δράση και να παρακολουθούν τα γεγονότα μέσα από μια κάμερα.

    Η δράση φεύγει πολύ μακριά από το κτίριο που είδαμε στα Rec και Rec 2 και εν μέρη ...




    ...λαμβάνει χώρα με το φως της ημέρας δίνοντας έτσι νέα οπτική στο franchise.

    Η μόλυνση έχει ξεφύγει από το κτίριο!

    Επίσης, το στόρι συγκεντρώνει στοιχεία από τα δυο πρώτα φιλμ αλλά λειτουργεί και σαν αποκωδικοποιητής για να αποκαλύψει πληροφορίες που κρύβονταν πίσω από τις 2 πρώτες ταινίες και φυσικά, αφήνει ορθάνοιχτη τη πόρτα για το φινάλε στο επόμενο Rec 4: Apocalypse.

    Από τη στιγμή που θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα, όλο και περισσότερες πληροφορίες και υλικό θα βγαίνει στη κυκλοφορία και φυσικά το FilmBoy θα είναι εδώ.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η μόλυνση έφυγε από το κτίριο στο Rec 3: Genesis που ξεκινάει γυρίσματα Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top