F Οι Νάνοι αποκαλύπτονται στις πρώτες εικόνες του The Hobbit του Peter Jackson - FilmBoy Οι Νάνοι αποκαλύπτονται στις πρώτες εικόνες του The Hobbit του Peter Jackson - FilmBoy
  • Latest News

    Οι Νάνοι αποκαλύπτονται στις πρώτες εικόνες του The Hobbit του Peter Jackson

    Γράφει ο Αργύρης Σταματόπουλος.

    Σε λιγότερο από ενάμιση χρόνο από τώρα, οι λάτρεις του Tolkienverse θα έχουν τη χαρά να αναβιώσουν τις μέρες του ‘Άρχοντα’ με το νέο επερχόμενο prequel “The Hobbit”. 

    …Αλλά αυτό το ξέρετε ήδη.

    Και το ότι θα χωριστεί σε δύο ταινίες: “The Hobbit: An Unexpected Journey” και “The Hobbit: There and Back Again”; 

    Μάλλον κι αυτό το ξέρετε

    Εξάλλου, γι'αυτό διαβάζετε το FilmBoy.

    Ωστόσο το νέο είναι ότι αυτές τις μέρες η Warner κυκλοφόρησε τις πρώτες εικόνες από τους Dwarfs (Νάνους) που θα εμφανιστούν στην ιστορία και μπορώ να πω μετά παρρησίας ότι η παραγωγή πρέπει να έχει ρίξει πολλή και καλή δουλειά στην κατασκευή τους.

    Το οποίο θα διαπιστώσετε κι εσείς μόλις δείτε τις photos που θα ακολουθήσουν.


    Και ξεκινάμε με το τρίο των τυχοδιωκτών Bofur (James Nesbitt), Bombur (Stephen Hunter) και Bifur (William Kircher), που δεν έχουν σχέση με την αριστοκρατία και έρχονται για να αναζητήσουν την τύχη τους …και τζάμπα μπύρες…! 



    Συνεχίζουμε με το δίδυμο Balin (Ken Stott) και Dwalin (Graham McTavish). 


    Αν θυμάστε στη ‘Συντροφιά του Δαχτυλιδιού’, ο Gimli οδηγεί την παρέα στη Moria, όπου ανακαλύπτουν τον τύμβο του Balin, άρχοντα της Moria, στα συντρίμμια.

    Τα δυο αδέλφια θα λάβουν μέρος στην περιπέτεια για το Lonely Mountain, ως πιστοί συμπολεμιστές του Thorin Oakenshield, τον οποίο βλέπουμε παρακάτω, ενσαρκωμένο από τον ηθοποιό Richard Armitage. 


    Ο νεαρός πρίγκιπας Thorin θα προσπαθήσει να ανακαταλάβει το Lonely Mountain και τη γη του, το Βασίλειο του Erebor, που πριν χρόνια ο δράκος Smaug κατέστρεψε.

    Με τους πολλούς και διαφορετικούς Νάνους, ο Peter Jackson προσπαθεί να εξερευνήσει την κουλτούρα και τις πτυχές της φυλής αυτής, που δεν υπήρχαν στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.

    Επίσης οι διαφορές στους χαρακτήρες και στην εξωτερική εμφάνιση των Νάνων θα δώσει ένα πιο φωτεινό και χιουμοριστικό τόνο στις νέες ταινίες – σε αντίθεση πάλι με τον ‘Άρχοντα, αρκεί να μην βγει ασόβαρο το αποτέλεσμα.

    Ο Peter Jackson σκοπεύει να παραδώσει στο κοινό το ‘An Unexpected Journey’ στις 14 Δεκεμβρίου του 2012 και το ‘There and Back Agαin’ στις 13 Δεκεμβρίου του 2013.

    Στο μεταξύ, για ό,τι νεότερο συντονιστείτε στο FilmBoy!

    Έως τότε …Farewell, mi brethren!
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι Νάνοι αποκαλύπτονται στις πρώτες εικόνες του The Hobbit του Peter Jackson Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top