F Πρώτες εικόνες και όλα τα νεότερα από το The Hobbit του Peter Jackson (+ video) - FilmBoy Πρώτες εικόνες και όλα τα νεότερα από το The Hobbit του Peter Jackson (+ video) - FilmBoy
  • Latest News

    Πρώτες εικόνες και όλα τα νεότερα από το The Hobbit του Peter Jackson (+ video)

    Γράφει ο Κωνσταντίνος Τσώκος.

    Χαράς ευαγγέλια για τους φαν του Τολκινικού σύμπαντος καθώς τα γυρίσματα για το The Hobbit μπήκαν στην τελική τους τροχιά!
    Έτσι τα νέα ρέουν άφθονα!

    O Peter Jackson έδωσε κάποιες φωτογραφίες στη δημοσιότητα και ανακοίνωσε δύο ακόμα ηθοποιούς που θα πλαισιώσουν το κύριο cast, την Evangeline Lilly του Lost και τον Barry Humphries (Dame Edna).

    Το πρωτότυπο με την Lilly είναι ότι θα υποδυθεί έναν χαρακτήρα αποκλειστικά φτιαγμένο για την ταινία, ένα Woodland Elf απ΄το Mirkwood ονόματι Tauriel, που το όνομα της σημαίνει κόρη του Mirkwood.  


    Ο Jackson μας διαβεβαίωσε ότι ...


    ...δεν θα υπάρχει ρομαντικό ειδύλλιο μεταξύ αυτής και του Legolas, οπότε να μην μπαίνουμε σε υποψίες.

    O Humphries πάλι θα αναλάβει τον ρόλο του Goblin King (ή Great Goblin), ενός αρxηγού των Orc στις υπόγειες σπηλιές των Misty Mountains, ο οποίος είχε κρατήσει αιχμάλωτο τον Bilbo Baggins μαζί με άλλους. 


    Ο χαρακτηρας του θα μεταφερθεί περίπου με τον ίδιο τρόπο που μεταφέρθηκε και o Gollum.

    Ο σκηνοθέτης δήλωσε:


    "Δεν είναι μυστικό ότι η Evangeline είναι μια ταλαντούχα και ακαταμάχητη ηθοποιός γι'αυτό και είμαι κατενθουσιασμένος που θα ζωντανέψουμε την πρώτη μας αληθινή Sylvan Elf.

    Ο Barry είναι επίσης ένας πολύ καλός ηθοποιός. 
    Ανυπομονούμε να τον δούμε να υποδύεται τον Goblin King, έναν χαρακτήρα με λεπτή ευαισθησία και συναισθηματικό βάθος.

    Ένα κομμάτι των γυρισμάτων έχει ήδη ολοκληρωθεί και βρισκόμαστε σε αναζήτηση των κατάλληλων τοποθεσιών, αλλά το πρωταγωνιστικό cast νομίζω έχει ολοκληρωθεί, αν λάβουμε υπόψιν και τους Luke Evans ως Bard και Benedict Cumberbatch ως Smaug."

    Το cast μαζί με τους προαναφερθέντες θα αποτελείται από τους: Martin Freeman, Ian McKellen, Cate Blanchett, Andy Serkis, Elijah Wood, Lee Pace, Hugo Weaving, Stephen Fry, Orlando Bloom και πολλούς άλλους. 


    Ναι καλά το είδατε!
    Elijah Wood ή αλλιώς Frodo.
    Θα αναρωτηθείτε σαφέστατα, πως θα γίνει αυτό αφού ο Φρόντο δεν είχε καν γεννηθεί όταν εκτυλίσσονταν τα γεγονότα του Hobbit.

    Το επίσημο fansite του Lord of The Rings (www.theonering.net) σας/μας διαβεβαιώνει για τα εξής:

    "Οι ιστορίες ''The Downfall of The Lord of The Rings" και "The Hobbit or There and Back Again" περιλαμβάνονταν στο βιβλίο "Red Book of Westmarch" που το διάβαζαν στις ταινίες ο Φρόντο και ο Μπίλμπο Μπάγκινς.

    Οπότε, αν δεν αλλάξει τελευταία στιγμή κάτι στο σενάριο, ίσως δούμε μια μικρή σκηνή προς το τέλος όπου ο Φρόντο αφηγούνταν τα γεγονότα των δύο Χόμπιτ ταινιών."

    Κάποια άλλα στοιχεία για την υπόθεση δόθηκαν απ'τον ίδιο τον Jackson, ο οποίος διάλεξε μέσα από χιλιάδες ερωτήσεις των fan 20, που θα τις απαντήσει τους προσεχείς μήνες.

    Η πρώτη αφορά την επίθεση του White Council στην Dol Guldur και αν θα τη δούμε:


    "Δεν μπορώ να πω ακόμα, τι και πότε, αλλά σας διαβεβαιώνω ότι θα εμφανιστούν και τα δύο και μάλιστα όχι μόνο σε μια σκηνή.
    Το πως θα τα οπτικοποιήσουμε, είναι για μας πρόκληση βέβαια, αλλά ευτυχώς οι conceptual designers μας Alan Lee και John Howe έχουν κατεβάσει τρελές ιδέες και θα πρέπει να φαίνονται πολύ κουλ."

    Για τους μη μυημένους, η Dol Guldur ήταν η βάση του Sauron, του κακού στα Rings Trilogy, τα χρόνια πριν τον πόλεμο του Δαχτυλιδιού.


    Η Galadriel (Cate Blanchett) γνωρίζοντας τη δύναμη του Sauron ίδρυσε το White Council, αποτελούμενο από γέρους σοφούς για να τον παρακολουθούν.

    Ο Gandalf (Ian McKellen) θέλησε όμως να εισβάλλουν, με τον Saruman (Christopher Lee) να διαφωνεί.

    Όταν ο τελευταίος άκουσε πως ο Sauron πίστευε ότι το δαχτυλίδι είναι στην Dol Guldur, δέχτηκε να επιτεθεί για να πάρει το δαχτυλίδι για τον εαυτό του.

    Αλλά όλα αυτά αποδείχτηκαν μούφες και μετά την μάχη ο Saruman την έκανε και έστησε το τσαρδί του στη Mondor!

    Νομίζω δεν πρέπει να την χάσουμε μια τέτοια σκηνή!

    Αυτά και ελπίζω να μην σας κούρασα!

    Το 1ο μέρος με τίτλο "The Hobbit: An Unexpexted Journey" αναμένεται στις 14 Δεκεμβρίου του 2012, με το 2ο "The Hobbit: Τhere and Back Again" να καταφτάνει στις 13 Δεκεμβρίου του 2013.

    Και φυσικά ανυπομονούμε να δούμε την επική περιπέτεια με τον Bilbo Baggins, τον Galdalf και 13 νάνους με αρχηγό τον θρυλικό Thorin Oakenshield, να παλεύουν με goblins, orcs, shapeshifters γιγάντιες αράχνες και μάγους, για να απελευθερώσουν το Dwarf Kingdom of Erebor, απ'τον δράκο Smaug!!!

    Too much information;
    Χμμμ...για περισσότερα αναμείνατε στο...Filmboy σας!

    Ακολουθούν μερικές φωτό απ'τα γυρίσματα και video του σκηνοθέτη.






    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Πρώτες εικόνες και όλα τα νεότερα από το The Hobbit του Peter Jackson (+ video) Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top