F Τί θα δούμε στο Comic-Con 2011 - FilmBoy Τί θα δούμε στο Comic-Con 2011 - FilmBoy
  • Latest News

    Τί θα δούμε στο Comic-Con 2011

    Γράφει ο Αργύρης Σταματόπουλος.

    Τη Πέμπτη 21 Ιουλίου ανοίγει το αγαπημένο convention όλων των fans.

    Κι εγώ είμαι σε απευθείας σύνδεση με το δωμάτιο μου και τρώω τα νύχια μου από τα νεύρα μου, που δεν μπορώ να είμαι αυτές τις μέρες στο San Diego (αλλά έχω την υπόσχεση από ...τα κεντρικά του FilmBoy ότι θα γίνει προσπάθεια για να πάω του χρόνου!).

    Ωστόσο όλοι πρέπει να πάρουμε μια μικρή γεύση του τι θα δούμε λίγο-πολύ στα περίπτερα και τις αίθουσες.

    Γιατί πέρα από τις φιγούρες μέσα στα γυαλιστερά τους κουτιά και στα stands, που κάνουν τους συλλέκτες να αστράφτει το μάτι τους, θα έχουμε και μπόλικο υλικό για το τι θα δούμε προσεχώς.

    Και δεν εννοώ μόνο τις πρεμιέρες των Captain America: The First Avenger και Cowboys & Aliens, αλλά και υλικό για επερχόμενα projects που όλοι ανυπομονούμε να δούμε.

    Μεταξύ αυτών, η πολυσυζητημένη τούτες τις μέρες after credits σκηνή του Captain America, που φημολογείται ότι είναι ένα teaser των ανυπόμονα επερχόμενων Avengers.

    Επίσης μάλλον θα υπάρχει κάποιο υλικό από το “The Amazing Spider-Man” του 2012, ενώ πολλοί περιμένουν να δουν και κάτι σχετικό με “Dark Knight Rises”, αν και ούτε η Marvel θα έχει την εκτενή παρουσία που είχε μέχρι πέρσι, ούτε η Warner Bros θα εμφανιστεί μάλλον.

    Ακόμη, θα υπάρχει υλικό σχετικό με τη νέα δουλεία του Peter Jackson, το prequel του Lord of the Rings, με τίτλο The Hobbit - συζητήσεις, οπτικοακουστικό υλικό και γενικά ότι ενδιαφέρεται να μάθει ένας λάτρης του κόσμου της Μέσης Γης.

    Και φυσικά αναμένεται και το reboot του “Total recall”  με τον Colin Farrell στη θέση του τέως κυβερνήτη της California. 

    Προσωπικά αν είναι και Len Wiseman στο panel, θα ήθελα να έχει ετοιμάσει και κάτι από Underworld.

    Πολλά κορίτσια, στάνταρ, θα προσμένουν το υλικό που θα σκάσει μύτη στο San Diego σχετικά με τον Robert Pattinson και το νέο “Twilight Saga: Breaking Dawn”.

    Ε, πώς να το κάνουμε? Είναι και αυτό… 


    Επίσης, ακούγεται ότι θα υπάρχει και υλικό από το sequel του Μηχανόβιου Φάντασμα, Ghost Rider: Spirit of Vengeance, αν και, βάσει της πρώτης ταινίας, φοβάμαι μην περάσει ο Nicholas Cage ψιλοαπαρατήρητος.

    Και τέλος η μεγάλη προσδοκία του event, η επιστροφή του Francis Ford Coppola μετά από 20 χρόνια.

    Τελευταία φορά που είδαμε τον Coppola στο Comic-Con ήταν το 1991, όταν παρουσίαζε υλικό για τον «Δράκουλα».

    Αποφάσισε λοιπόν να επιστρέψει, φέρνοντας preview material για τη νέα του ταινία “Twixt”, που, όπως ο ίδιος τη χαρακτηρίζει, είναι κατά ένα μέρος gothic romance, ένα μέρος προσωπικό φιλμ και ένα μέρος το είδος της ταινίας τρόμου που ξεκίνησε την καριέρα του.

    Το highlight του panel θα είναι ο Dan Deacon (που επιμελήθηκε τη μουσική επένδυση), ο οποίος θα παίξει live μουσικό footage!

    Αν δε σας έψησαν αυτοί οι τίτλοι, τι άλλο περιμένετε?

    Βέβαια, η διάθεση μου δεν έφτιαξε γιατί παραμένω ακόμα εντός συνόρων Ελλάδας και Αιγίου, αλλά σίγουρα με κάνει από τώρα να σκέφτομαι τις οικονομικές μου δυνατότητες για τον Ιούλιο του 2012!
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Τί θα δούμε στο Comic-Con 2011 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top