F Ξεκινά και επίσημα το The Hobbit του Peter Jackson - FilmBoy Ξεκινά και επίσημα το The Hobbit του Peter Jackson - FilmBoy
  • Latest News

    Ξεκινά και επίσημα το The Hobbit του Peter Jackson

    Μετά από μήνες αβεβαιότητας, φαίνεται ότι έχουμε επίσημα νέα να σας πούμε για την μεταφορά του βιβλίου του J.R.R.Tolkien, The Hobbit, βιβλίου στο οποίο βασίστηκε η τριλογία του Βασιλιά των Δαχτυλιδιών.

    Η χρηματοδότηση τελικά εξασφαλίστηκε από τις MGM, New Line και Warner Bros. και δόθηκε το πράσινο φως στον Peter Jackson να ξεκινήσει την παραγωγή τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

    Όπως μας ενημέρωσαν τα studio με διεθνές Δελτίο Τύπου - γι’αυτό και η είδηση παίζει σήμερα ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο -  ο Peter Jackson που σκηνοθέτησε τα Lord of the Rings θα γυρίσει τις δυο ταινίες back-to-back, λέγοντας την ιστορία του The Hobbit σε δυο μέρη.

    Και οι δυο ταινίες θα γυριστούν σε Digital 3D (...ξέρετε, το καλό το 3D) , χρησιμοποιώντας, λέει, τις τελευταίας τεχνολογίας κάμερες για τέλειο αποτέλεσμα.

    Το σενάριο έγραψαν μαζί με τον Peter Jackson και οι Fran Walsh, Phillippa Boyens, όλη η ομάδα δηλαδή του Lord of the Rings, με την προσθήκη του Guillermo del Toro.

    Στους ηθοποιούς δεν έχουμε κάτι σίγουρο ακόμα, αν και το Deadline έχει σίγουρο τον Martin Freeman στο πρωτο ρόλο ως Bilbo.

    Το FilmBoy θα παρακολουθεί τις εξελίξεις από κοντά.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ξεκινά και επίσημα το The Hobbit του Peter Jackson Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top