F Comic Con 2011: Ο Hugh Jackman αποκαλύπτει τον κακό στο νέο Wolverine - FilmBoy Comic Con 2011: Ο Hugh Jackman αποκαλύπτει τον κακό στο νέο Wolverine - FilmBoy
  • Latest News

    Comic Con 2011: Ο Hugh Jackman αποκαλύπτει τον κακό στο νέο Wolverine

    Γράφει ο Αργύρης Σταματόπουλος.

    Όπως κάθε συνέδριο Comic-Con που σέβεται τον εαυτό του, έτσι και το φετινό είναι γεμάτο εκπλήξεις και spoilers.

    Το τελευταίο νέο αφορά τον Hugh Jackman και τον τους ανά τον πλανήτη λάτρεις του Wolverine.

    Κατά την παρουσία του στο San Diego για την προώθηση της νέας ταινίας του “Real Steel”, ο Hugh Jackman αποκάλυψε ότι ο αντίπαλος του Logan στο sequel του X-Men Origins θα είναι ο Silver Samurai.

    Σύμφωνα με τα comics, ο Silver Samurai είναι ...



    ...ο γιος ενός crime lord της Ιαπωνίας, ο οποίος, μετά το θάνατο του πατέρα του, έρχεται να αναλάβει την αρχηγία της φατρίας με μόνο εμπόδιο την ετεροθαλή αδελφή του Mariko Yashida και τον σύντροφο της Logan.

    Η υπόθεση του “The Wolverine” (όπως δίνεται ο τίτλος μέχρι στιγμής) βασίζεται σε σειρά κόμικς της δεκαετίας του ’80 από τους Chris Claremont και Frank Miller, ενώ το σενάριο υπογράφει ο, uncredited από τους X-Men, Chris McQuarrie.

    Ο Jackman δήλωσε επίσης ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Οκτώβρη (γιατί έχει και τα γυρίσματα των ‘Άθλιων’ το Φλεβάρη – ελπίζω να μην τρίζουν τα κόκαλα του Βίκτωρος Ουγκό) και ένα μεγάλο μέρος του filming θα πραγματοποιηθεί στην Ιαπωνία.

    Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο James Mangold.

    Έτσι μπράβο Comic-Con! 

    Συνέχισε να μας γεμίζεις εκπλήξεις.

    Και να θυμάστε, αναγνώστες: για updates μόνο στο FilmBoy!
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Comic Con 2011: Ο Hugh Jackman αποκαλύπτει τον κακό στο νέο Wolverine Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top