F Καρχαρίες σε ...super market στο trailer του Bait 3D. - FilmBoy Καρχαρίες σε ...super market στο trailer του Bait 3D. - FilmBoy
  • Latest News

    Καρχαρίες σε ...super market στο trailer του Bait 3D.

    Όσοι είχατε αμφιβολίες για το πόσο καλή παραγωγή είναι το Shark Night 3D, ρίξτε μια ματιά εδώ να σας λυθούν όλες οι απορίες.

    Επίσης, όσοι στοιχηματίζατε για το επόμενο βήμα στις shark-movies μετά τον 'καρχαρία σε λίμνη', είμαι σίγουρος ότι το μυαλό σας δε θα πήγαινε ποτέ στον 'καρχαρία σε SUPER MARKET'!

    Βρήκα το sales trailer του Bait, το 3D φιλμ του σκηνοθέτη του Highlander, Russell Mulcahy και συνειδητοποίησα πόσο μικρή είναι η οπτική μου σε ότι αφορά τη φαντασία στο σινεμά.

    Ετοιμαστείτε κι εσείς να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε τον κόσμο μετά το trailer του Bait, ειδικά όταν θα δείτε τον Julian McMahon του  Nip/Tuck να προσπαθεί να μην τον φάει ο καρχαρίας, κρεμασμένος στα ράφια με τα γαριδάκια και τις κονσέρβες!

    Ή τον άλλον που έχει στο κεφάλι του ένα καροτσάκι τροφίμων για προφύλαξη…
    Πιο σουρεάλ δε γίνεται.

    Το Bait είναι η Αυστραλιανή απάντηση στο Hollywood στις ταινίες με καρχαρίες και είμαι σίγουρος ότι κάπου βαθιά στο βυθό, είναι μαζεμένοι καρχαρίες και βλέπουν σε dvd κάτι τέτοια και ...κοντεύουν να αφανιστούν από το γέλιο.





    Bait 3D trailer by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Καρχαρίες σε ...super market στο trailer του Bait 3D. Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top