F Δείτε το trailer του Shark Night 3D και ...καλά μπάνια αν σας βαστάει! - FilmBoy Δείτε το trailer του Shark Night 3D και ...καλά μπάνια αν σας βαστάει! - FilmBoy
  • Latest News

    Δείτε το trailer του Shark Night 3D και ...καλά μπάνια αν σας βαστάει!

    Ο David R.Ellis, που σκηνοθέτησε το 2ο και το 4ο Final Destination και το σχεδόν-classic Snakes on a Plane, έρχεται με το Shark Night 3D, το οποίο μοιάζει εκνευριστικά με το Piranha 3D.

    Όταν λέω μοιαζει, είμαι πολύ συγκρατημένος.
    Το πλάνο με τον καρχαρία φάτσα με τη κοπέλα, το τελευταίο πλάνο του trailer με το λευκό κωλαράκι μαγιό της νεαράς και γενικά από το στόρι μέχρι και το ανάλογο γυμνό, όλα φαίνονται να είναι ξεπατικοτούρα από το άψογο φιλμ του Alexandre Aja.

    Προφανώς, το cast είναι ένα group hot ηθοποιών, όπως η Sara Paxton (Last House on the Left), o Chris Carmack (Alpha and Omega), ο Joel David Moore (Avatar), ο Chris Zylka (Kaboom) και άλλοι.

    Δε μπορώ να καταλάβω πώς βρέθηκε καρχαρίας σε λίμνη (...) αλλά φαντάζομαι δεν έχει και μεγάλη σημασία, αρκεί να είναι πεινασμένος, να έχει άγριες διαθέσεις και να είναι πρόθυμος να χαλάσει το τριήμερο των φίλων.

    Δείτε το trailer του Shark Night 3D - που θα βγει το Σεπτέμβριο στις αίθουσες – και αφήστε τα σχόλια σας.   





    Shark Night 3D trailer by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Δείτε το trailer του Shark Night 3D και ...καλά μπάνια αν σας βαστάει! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top