F Η ιστορία του Frankenstein μπήκε στο μάτι του Hollywood - FilmBoy Η ιστορία του Frankenstein μπήκε στο μάτι του Hollywood - FilmBoy
  • Latest News

    Η ιστορία του Frankenstein μπήκε στο μάτι του Hollywood

    Ο Frankenstein είναι το Amityville Horror της εβδομάδας, καθώς έχουμε νέα από δύο τουλάχιστον project που ετοιμάζονται και που σχετίζονται με την τρομακτικότερη ίσως ιστορία στο χώρο του φανταστικού.

    Ο Matt Reeves μετακινήθηκε από την θέση των ελπιδοφόρων σκηνοθετών χάρη στο Cloverfield στην A-list του Hollywood με το Let Me In, και πλέον το όνομα του ακούγεται για κάποια μεγάλα projects.

    Ανάμεσα σε αυτά είναι και το This Dark Endeavor, μια μεταφορά του βιβλίου του Kenneth Oppel με θέμα τον 'νεαρό Frankenstein' το οποίο δεν έχει εκδοθεί ακόμη και που η Summit έχει βάλει στο μάτι εδώ και καιρό.

    Αυτό είναι το 3ο φιλμ με το οποίο συνδέεται ο Reeves.
    Τα άλλα δυο είναι το The Passage, ένα vampire-apocalypse φιλμ βασισμένο επίσης σε βιβλίο και τη νέα ...




    ...εκδοχή του  8 O'clock in the Morning, ενός short που είχε εμπνεύσει τον John Carpenter για το They Live. 

    Το 2ο Frankenstein project που ετοιμάζεται είναι το The Casebook of Victor Frankenstein του οποίου την παραγωγή θα κάνει η Ghost House, η εταιρεία παραγωγής συμφερόντων Sam Raimi η οποία έχει προσλάβει τον David Auburn για να γράψει το σενάριο.

    Για μισό όμως...
     

    Το Deadline αναφέρει ότι και ο Guillermo del Toro πιθανών να ασχοληθεί με το θέμα, ότι ο Craig Fernandez (From Prada To Nada) ήδη γράφει ένα σενάριο για το Frankenstein της Columbia και ότι το Wake the Dead παραγωγής Slasher Films δεν είναι άλλο από την ιστορία του Frankenstein και βασίζεται στο κόμικ του Steve Niles (30 Days of Night)!

    Πόσα project για τον Frankenstein μετρήσατε, πέντε;
    Ωραία ...σαν να ακούω τον Boris Karloff να τρέμει από φόβο.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η ιστορία του Frankenstein μπήκε στο μάτι του Hollywood Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top