F Έρχεται το νέο ψευδοντοκιματέρ τρόμου The Amityville Horror: The Lost Tapes - FilmBoy Έρχεται το νέο ψευδοντοκιματέρ τρόμου The Amityville Horror: The Lost Tapes - FilmBoy
  • Latest News

    Έρχεται το νέο ψευδοντοκιματέρ τρόμου The Amityville Horror: The Lost Tapes

    Πριν λίγες μέρες μαθεύτηκε ότι η εταιρεία Hannibal Classics ετοιμάζει το Amityville: The Legacy 3D, άλλο ένα φιλμ στη σειρά των Amityville series, από το original του 1979 μέχρι και το remake του 2005.

    Ωστόσο, δεν είναι το μόνο.

    Τρία σπουδαία studio, η Dimension Films, η Miramax και η The Weinstein Company ανακοίνωσαν χθες ότι ξεκινάνε τη παραγωγή του The Amityville Horror: The Lost Tapes, μια ταινία που θα συνεχίσει τη τρέλα με τα ψευδοντοκιμαντέρ τρόμου και θα αναφέρεται φυσικά στο original βιβλίο και ταινία The Amityville Horror.

    Με το υλικό να χρονολογείται στο 1976, η ιστορία θα αφορά μια φιλόδοξη ρεπόρτερ που θέλει να εξερευνήσει το πιο διάσημο στοιχειωμένο σπίτι στο κόσμο, και γι’αυτό θα οδηγήσει ...




    ...δημοσιογράφους, ερευνητές και μέντιουμ μέσα στο σπίτι και θα μελετήσει όλα τα αλλόκοτα συμβάντα που έγιναν γνωστά ως 'The Amityville Horror'.

    Φυσικά, κατά λάθος θα ανοίξει τη πόρτα σε κάτι αφύσικο, πόρτα που δε θα μπορέσει να κλείσει.

    Οι Casey La Scala και Daniel Farrands ανέλαβαν το σενάριο και τη σκηνοθεσία, με προγραμματισμένη πρεμιέρα την 27η Ιανουαρίου 2012.

    Δε τρελαίνομαι με την ιδέα, αν και το found footage στυλ του δίνει λίγο μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αλλά η απορία μου είναι άλλη.

    Πως θα συνυπάρξουν το Amityville: The Legacy 3D και το The Amityville Horror: The Lost Tapes την ίδια περίπου εποχή;

    Πιθανότατα, κάποιο θα βρεθεί σε δεύτερο ρόλο.
    Εσείς τι λέτε;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Έρχεται το νέο ψευδοντοκιματέρ τρόμου The Amityville Horror: The Lost Tapes Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top