F Cannes 2011: Ο δημιουργός του The Chaser επιστρέφει με το trailer του The Yellow Sea - FilmBoy Cannes 2011: Ο δημιουργός του The Chaser επιστρέφει με το trailer του The Yellow Sea - FilmBoy
  • Latest News

    Cannes 2011: Ο δημιουργός του The Chaser επιστρέφει με το trailer του The Yellow Sea

    Γράφει η Αθηνά Γκαντήραγα.

    Το FilmBoy λατρεύει τον Νοτιοκορεατικο κινηματογράφο και το ξέρετε.

    Ο Na Hong-jin, ο δημιουργός του φανταστικού The Chaser επιστρέφει με μία ταινία που νομίζω είναι του στυλ του και εχει τίτλο Τhe Yellow Sea.
    Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη ...

    "Στην Κινεζική πλευρά των συνόρων μεταξύ Κίνας-Ρωσίας και Βόρειας Κορέας, υπάρχει η περιοχή Yanbian, η οποία είναι αυτόνομη Κορεάτικη περιφέρεια.

    Η ταινία αφορά έναν άνδρα από αυτήν την περιοχή, ο οποίος αναλαμβάνει να δολοφονήσει έναν στόχο στην Νότια Κορέα ώστε να ξεπληρώσει τα χρέη του.

    Τον πληρώνουν μόνο 500 δολάρια ως προκαταβολή και αναλαμβάνει την αποστολή χωρίς να γνωρίζει πολλά για τον στόχο.
    Σύντομα, όμως, μια σειρά από συνωμοσίες και προδοσίες τον κάνουν να συνειδητοποιήσει ότι τον μάλλον ο ίδιος είναι που έπεσε σε μια επικίνδυνη παγίδα."

    Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο Kim Yun-seok και ο Ha Jung-woo τους οποίους τους είδαμε και στο The Chaser, μόνο που αυτή τη φορά ο Ηa καθηλώνει πιο πολύ τους θεατές με την προσπάθειά του να φέρει εις πέρας την αποστολή και να γυρίσει πίσω στην Κίνα.

    Το The Yellow Sea θα προβληθεί στο μη διαγωνιστικό πρόγραμμα των φεστιβάλ των Καννών και στη συνέχεια θα δείτε το trailer με αγγλικούς υποτίτλους.

    Μετά το αριστουργηματικό I Saw the Devil, ίσως έχουμε άλλο ένα καταπληκτικό ασιατικό crime movie.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Cannes 2011: Ο δημιουργός του The Chaser επιστρέφει με το trailer του The Yellow Sea Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top