F Η Amy Adams είναι η Lois Lane στο Man of Steel, στο cast και ο Michael Shannon - FilmBoy Η Amy Adams είναι η Lois Lane στο Man of Steel, στο cast και ο Michael Shannon - FilmBoy
  • Latest News

    Η Amy Adams είναι η Lois Lane στο Man of Steel, στο cast και ο Michael Shannon

    Γράφει ο Bustart.

    Αρχίζει και κλείνει σιγά σιγά το cast του πολύ-αναμενόμενου reboot του Superman, Man of Steel του Zack Snyder.

    Ένα από τα δύο καινούργια ονόματα που έρχονται να προστεθούν σε αυτά των Henry Cavill (Clark Kent/Superman), Diane Lane (Martha Kent) και Kevin Costner (Jonathan Kent) είναι αυτό της κοκκινομάλλας ηθοποιού Amy Adams, η οποία θα ενσαρκώσει το ρόλο της Lois Lane.

    Το όνομα της 37χρόνης ηθοποιού πάντως δεν είχε διαρρεύσει στο internet, οπότε η επίσημη ανακοίνωση πως αυτή είναι η εκλεκτή για το ρόλο της Lois Lane, μας αιφνιδίασε κάπως.

    Ο Snyder δικαιολόγησε την επιλογή της  Amy Adams σε μια μικρή συνέντευξη του στους LA Times
    λέγοντας:

    «Η επιλογή της Amy έγινε με πολύ προσοχή.
    Είναι για εμάς, όπως έχω ήδη ξαναπεί, πολύ σημαντικό να «φέρουμε» τον Superman στο σήμερα δίνοντας του μια «πραγματική» υπόσταση και κάνοντας τον ταυτόχρονα κατανοητό στο σημερινό κοινό.  
    Να μπορέσουν δηλαδή να καταλάβουν γιατί θα τον χρειαζόμασταν σήμερα ώστε να μπορούν να καταλάβουν και τις αποφάσεις που παίρνει.   
    Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τον χαρακτήρα της Lois Lane.
    Θα πρέπει να βρίσκεται στον ίδιο «κόσμο» με τον Superman.
    Και πιστεύω πως η επιλογή της Amy είναι ιδανική για αυτό που έχουμε στο μυαλό μας για το Man of Steel».

    Να μας έλεγε βέβαια και τι ακριβώς εκτίμησε στην Amy Adams θα μας βοηθούσε και εμάς να καταλάβουμε καλύτερα το σκεπτικό της επιλογής αυτής.

    Άσχετο, αλλά η Amy Adams είχε ένα μικρό πέρασμα στη σειρά Smallville στη 1η σαιζόν, όπου το ρόλο της Lois Lane έχει ενσαρκώσει η Erica Durance.


    Αν η επιλογή της Amy Adams μας ξάφνιασε λίγο, τότε η επίσημη ανακοίνωση της Warner πως ο Michael Shannon (My Son My Son What Have Ye Done, The Runaways) θα παίξει το ρόλο του General Zod μας έπιασε τελείως απροετοίμαστους!

    Άλλωστε δεν πέρασε και πολύς καιρός που ο Snyder είχε διαψεύσει τις φήμες πως ο  General Zod θα ήταν ο villain του reboot του Superman.

    Φαίνεται πως έμαθε ένα-δύο κολπάκια δίπλα στον Christopher Nolan.

    Ποιος είναι ο General Zod νομίζω είναι περιττό να το αναφέρουμε.

    Πρόκειται για ένα από τους πιο γνωστούς εχθρούς του Superman και ταυτόχρονα έναν από τους πιο ισχυρούς που έχει αντιμετωπίσει ο Man of Steel.

    Πως δικαιολόγησε ο Snyder αυτή την 180 μοίρες στροφή για την επιλογή του General Zod ως τον κύριο villain της νέας ταινίας;

    «Ο Zod δεν είναι μόνο ένας από τους πιο δυνατούς αντιπάλους του Superman, αλλά και ένας από τους πιο σημαντικούς, καθώς γνωρίζει πάρα πολλά για τον Superman που οι περισσότεροι δεν ξέρουν.  
    Από την άλλη ο Michael (Shannon) είναι ένας πολύ αξιόλογος ηθοποιός που μπορεί να συνδυάσει (στη μεγάλη οθόνη) την ευφυΐα του Zod με την κακία που έχει ο χαρακτήρας του.
    Για αυτό νομίζω πως είναι ιδανικός για τον ρόλο».

    Ο Michael Shannon πάντως, που «επικράτησε» του Viggo Mortensen (είχαμε αναφερθεί σχετικά εδώ) έχει δύσκολο έργο να φέρει σε πέρας.

    Έχει χαρακτηριστεί ως μία από τις καλύτερες ερμηνείες comic book χαρακτήρων αυτή του Terence Stamp ως Zod στο Superman II του Richard Donner/Richard Lester.

    Άλλωστε έχει μείνει στην ιστορία η ατάκα του Stamp:
    «Kneel Before Zod» που μέχρι και στάμπα για μπλουζάκια έχει γίνει!

    Με τον Shannon λοιπόν ως Zod συμπληρώνεται το κεντρικό cast του Man of Steel.  


     











    Το ερώτημα είναι τώρα ποιους άλλους χαρακτήρες ο Snyder θα προσθέσει στην ταινία.

    Ήδη οι φήμες πως μια από τις Diane Kruger, Rosamund Pike και Alice Eve είναι υποψήφια για το ρόλο της Ursa, συμμάχου και σύντροφος του Zod, γίνονται όλο και πιο έντονες.

    Ενώ πάντα παίζει και η πιθανότητα να δούμε και τον Lex Luthor (πάλι) να κάνει την εμφάνιση του στη ταινία.

    Η ουσία είναι ότι, μετά το αρχικό μούδιασμα πολλών στην επιλογή του Henry Cavill ως Superman, το Man of Steel αρχίζει και κερδίζει τις εντυπώσεις με το υπόλοιπο cast που ίσως κλέψει τη παράσταση από τον πρωταγωνιστή.

    Άλλο ένα σημείο που φαίνεται να έχει μάθει καλά ο Zack από τον Chris - ...γιατί ποιος θυμάται τον Christian Bale στο The Dark Knight του Heath Ledger.  

    Εσείς τι λέτε;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Amy Adams είναι η Lois Lane στο Man of Steel, στο cast και ο Michael Shannon Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top