F Ληστής με το ζόρι ο Jesse Eisenberg στο trailer της κωμωδίας 30 Minutes or Less - FilmBoy Ληστής με το ζόρι ο Jesse Eisenberg στο trailer της κωμωδίας 30 Minutes or Less - FilmBoy
  • Latest News

    Ληστής με το ζόρι ο Jesse Eisenberg στο trailer της κωμωδίας 30 Minutes or Less

    Κι εκεί που νομίζαμε ότι είχαμε δει τα trailer πάνω κάτω από όλα τα μεγάλα φιλμ του καλοκαιριού, η Sony ήρθε να μας θυμίσει να σημειώσουμε στα τεφτέρια μας το 30 Minutes or Less του Ruben Fleischer.

    Προσωπικά, δε χρειαζόταν να δω κανένα καλό trailer για να με πείσει να σημειώσω την επόμενη ταινία του σκηνοθέτη ενός Zombieland – φαντάζομαι το ίδιο και εσάς.

    Πρόκειται για μια action comedy που πρωταγωνιστούν ο Jesse Eisenberg και ο Aziz Ansari – ο πρώτος δουλεύει ως πιτσαδόρος που υποχρεώνεται να ληστέψει μια τράπεζα όταν ο Danny McBride με τον Nick Swardson τον ζώνουν με βόμβες!

    Όσο κουτό ακούγεται τόσο αστείο είναι το trailer όμως.

    Μέσα στη καρδιά του Αυγούστου (στις 12) το 30 Minutes or Less μοιάζει σαν την ιδανική ταινία που έχει τις προϋποθέσεις να γίνει ένα χιτ.

    Πως σας φαίνεται το 1ο trailer;




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ληστής με το ζόρι ο Jesse Eisenberg στο trailer της κωμωδίας 30 Minutes or Less Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top