F Human Centipede: The Musical ...πολύ γέλιο (Video) - FilmBoy Human Centipede: The Musical ...πολύ γέλιο (Video) - FilmBoy
  • Latest News

    Human Centipede: The Musical ...πολύ γέλιο (Video)

    Ναι, σωστά διαβάζετε.

    Ένας θίασος από τη Βοστόνη ονόματι Chocolate Cake City ανέβασε πρόσφατα ένα θεατρικό spoof με το όνομα Human Centipede: The Musical και υπάρχει ολόκληρο στο YouTube.

    Πριν βιαστείτε να κρίνετε, να σας πω ότι το είδα όλο και είναι απίστευτα έξυπνο, ξεκαρδιστικά αστείο και καθόλου προσβλητικό προς τις ...αισθήσεις σας.

    Ακολουθεί το στόρι της ταινίας The Human Centipede του Tom Six κατά γράμμα, με τη προσθήκη της αφηγήτριας με τη κιθάρα που βγάζει απίστευτο γέλιο με τις ατάκες στα τραγούδια.

    Για όσους δεν γνωρίζουν το κακό φιλμ (αλλά περιέργως δημοφιλής ιδέα) του άρρωστου Tom Six (ο οποίος ετοιμάζει και sequel με 12 ανθρώπους αυτή τη φορά, κάτι που σχολιάζει η αφηγήτρια), μιλάει για έναν Γερμανό γιατρό που θέλει να κάνει την Ανθρώπινη Σαρανταποδαρούσα με 3 ανθρώπους ...

    Το θεατρικό υπάρχει σε 7 μέρη στο YouTube.

    Εγώ επέλεξα 2 από αυτά, την αρχή και την εμφάνιση του πειράματος, στο οποίο η μεσαία ηθοποιός σταματάει τη παράσταση για να παραπονεθεί για το project που παίζει, για να έρθει η αφηγήτρια να την πείσει να συνεχίσει λέγοντας:
    This is art!
    Does anyone has a problem with art?

    Does anyone has a problem with BEAUTY?

    Δείτε το, έχει πολύ γέλιο. 






    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Human Centipede: The Musical ...πολύ γέλιο (Video) Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top